Aktuális

Miért érzik jól magukat a gyerekek a Tisza Balneumban?

Ha eddig azt gondoltad, hogy a Tisza Balneum Hotel  csak wellness kikapcsolódásra és céges rendezvények megszervezésére tökéletes helyszín, akkor tévedtél.  A négy szélforgós szálloda nagy hangsúlyt fektet a családbarát szolgáltatások fejlesztésére is. Nézd csak mennyi gyerekbarát ötlettel várnak majd benneteket!

A családok teljes kikapcsolódása érdekében valósították meg az idén hatodik születésnapját ünneplő MóKaland Játszóházunkat, ahol mindenki megtalálja az igényeinek és érdeklődési körének megfelelő játékokat és foglalkoztató eszközöket. A legkisebbeknek különféle készségfejlesztő játékok állnak rendelkezésükre, melyekkel biztonságosan foglalatoskodhatnak. A kicsivel nagyobb gyermekek rengeteg jó minőségű társasjáték, kifestő, színes ceruza, kréta, filctoll és festék közül válogathatnak. Hétvégenként és főszezonban animátoraik állnak a családok rendelkezésére a gyerekek minőségi szórakoztatásában, amíg a szülők elköltenek egy kellemes, romantikus vacsorát és tesznek egy sétát a vadregényes Tisza-tó partján. Ugye jól hangzik?

A szállodában helyet kapott egy biliárdasztal, továbbá egy ping-pong és egy csocsóasztal is, melyeknek köszönhetően akár családok közötti bajnokságokat is szervezhetnek vendégeik. Ezenkívül recepción további, térítésmentes játékok igényelhetőek. (Tipp! Kérd a Tisza Balneumra tervezett kézzel faragott kalahát! )

A MóKaland Játszóházon kívül is igyekeznek nap mint nap szebbé tenni a gyermekes családok itt-tartózkodását olyan szolgáltatásokkal, mint a kifejezetten gyermekbarát szobák kialakítása, gyermek svédasztal és színezők. A Platán Étteremben, mikrohullámú sütő, cumisüveg-melegítő és sterilizáló a bébiételekhez a nap 24 órájában, pelenkázó-helyiség a közösségi térben, baba-mama szoba a MóKaland játszóház közelében és a vendégek számára igényelhető eszközök (babakocsi, szúnyogháló és esővédő babakocsira, kenguru babahordozó).

Szóval elég sok érv szól amellett, hogy válasszátok a négy szélforgós Tisza Balneum Hotelt a karanténfáradtság leküzdéséhez ha újra kinyílik a világ.