Aktuális

Miért pont a Velence Resort&Spa?

Miért is érdemes az öt KidsOasis szélforgós Velence Resort & Spa**** szállodát választani, ha pihenni szeretnénk?

Azért, mert ott mindig történik valami.

Itt most nem is a már megszokott magas színvonalú animációs programokra gondolunk, a mindig megújuló változatos tematikákra, hanem a legutóbbi időszak látványos fejlesztéseire. A lobbyba lépve rögtön a fejünk felett, a levegőben a hálós játszótér, ami egyedülálló a szállodák között. Itt tényleg értelmet nyer az a mondat, hogy aki oda belép, a föld felett jár, no és természetesen játszik, mert a négy oldalról sűrű hűlóval borított játszó nem üres, hanem mindkét részében más-más kipróbálásra csábító mozgásfejlesztő eszközök várják a gyerekeket.

 

Mi felnőttek is szeretjük az óriás csúszdák világát, hát még a gyerekek! Két nagyobb lurkóval érkezve ez nem is kérdés, hogy mivel telik a nap nagyobb része. Hol a harmadik, hol pedig a negyedik emeletről induló csúszdán zajlik a gyorsasági verseny a testvérek között, mi, szülők pedig figyelmesen nézzük az eredményjelző táblákat, ahol ezredmásodpercre pontosan látható, ki mennyire volt gyors. A játék akkor a legizgalmasabb, amikor az animátorok szervezik a versenyt és a leggyorsabbaknak ajándék jár. A kisebb gyerekek sem maradnak ki a játékból, mert számukra az első emeletről induló csúszdapár a legizgalmasabb. Szerencsére nem kell attól tartani, hogy elkopik a nadrág, mert a csúszózsák megvédi a ruhákat és a szabadon maradt bőrfelületeket is.

Amikor pedig elég volt a csúszdából, ott a két professzionális Forma 1-es szimulátor, ahol a jövendő bajnokai próbálhatják ki ügyességüket és gyorsaságukat.

 

Nézz körül csomagajánlataik között vagy kérk árajánlatot itt!