Aktuális

Miért válaszd majd a Tisza Balneum Hotelt?

Az észak-alföldi régió szívében, a csodálatos Tisza-tó partján található Tisza Balneum Hotel felmérve Vendégei igényét, folyamatos fejlesztéseket eszközöl, hogy egyre szélesedő szolgáltatásskálája megfeleljen napjaink piaci elvárásainak.

A szállodában a MóKaland Játszóház kényelmes, praktikus és kifejezetten gyermekeknek készített bútorokkal várja a kisgyermekes családokat, a falakat pedig kézzel festett mesefigurás falfestmények díszítik. A Játszóház minden korosztály számára tartogat játékokat, mint például társasjátékok, gyermek készségfejlesztők, ceruzák, labdák, csocsóasztal és különböző sporteszközök.

Ezenkívül külön említést érdemel a már rendszeresen igényelt és jól bevált gyermekanimáció, amikor is a szülők nyugodtan rábízhatják gyermekeiket az animátorokra, akik egész nap le tudják foglalni a kicsiket.

Természetesen az étteremben is gondoltunk rájuk, gyermekétlappal és külön svédasztallal kedveskedünk a család kisebb tagjainak, ahonnan kedvükre válogathatnak az egészséges finomságok közül.

A baba-mama szolgáltatásokról sem érdemes megfeledkezni. A szülőknek minden eszköz a rendelkezésükre áll a szállodában, hogy megkönnyítsék itt-tartózkodásukat, bármire is legyen szükségük. A szúnyoghálós babakocsi, pelenkázó-sarok, cumisüveg sterilizáló, légzésfigyelő és sok más babaeszköz mind-mind megtalálhatók a szállodában. A recepción, valamint foglalásnál minden olyan eszközt igényelhetnek a szülők, amelyek otthonukban is megtalálhatóak. Így például fellépő a mosdókhoz gyermekeknek, gyermek WC ülőke és bili a kisebbeknek, babaágy kétféle változatban, fürdetőkád vízhőmérővel, gyermekágynemű, csúszásgátló, konnektorvédő, babaőrző éjszakai fény és a szobai biztonságos közlekedést biztosító sarokvédő a bútorokra.

A Tisza Balneum  Hotel bízik benne, hogy az idei évben is sok gyermekes családot köszönthet Vendégei között és a szálloda belső családbarát szolgáltatásai elnyerik tetszéseteket.