Aktuális

Négy csillagos kényelem a Drávában-Interjú

A harkányi Dráva Hotel ebben a hónapban újította meg a Hotelstars szerinti minősítését, így ismét, teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy a Dráva Hotel egy nagyon jó szálloda!

Ennek kapcsán kérdeztük Puch Eszter-t, a Dráva Hotel Thermal Resort**** ügyvezetőjét. 

Gratulálunk a 4 csillagos minősítéshez. Milyen felkészülést várt el a Dráva Hoteltől a minősítés, ami korábban nem tartozott a napi rutin körébe?

Talán az összes dolgozó által viselt névtábla bevezetése és állandó fenntartása volt az egyetlen kihívás. Természetesen ez is gyorsan, és gördülékenyen ment. A Dráva Hotel egy felkészült, magas színvonalú szolgáltatást nyújtó wellness hotel.

Mesélnél a legutóbbi fejlesztésekről, aktualitásokról?

Az idei évben a családi apartmanok légkondícionálóval való felszerelése, a kültéri szolgáltatások fejlesztése – Teqball asztal, új játszótér – tartoztak a fejlesztések közé.

A Dráva Hotel gasztronómiai kínálata tovább bővült, így már minden étel intolleranciával és diétával élő vendégünk részére tudunk élményt nyújtó étkezést biztosítani – előzetes egyeztetést követően.

Pár hete adtuk át egy általunk fejlesztett Felfedező Bőrönd játékot, amelyet a 3-10 éves korosztály részére terveztünk. A kalandos játék közben a vendégeink felfedezhetik a Dráva Hotel szolgáltatásait, a teljes területet, és betekintést kapnak a környéket övező mesés legendába is. Reméljük, tetszeni fog a kis vendégeinknek! Jöjjenek a Dráva Hotelbe, és próbálják ki!

Aktuális kérdés: a Dráva Hotel nyitva van?

A Dráva Hotel nyitva van, és nyitva lesz. Foglaljanak nyugodtan, akár hosszabb távra is! Egy téli, tavaszi kikapcsolódás helyszíneként is látogassák meg a Dráva Hotelt, induljanak innen a családi felfedező utak a Pécsi Állatkertbe, a Mohácsi Búsójárásra, a Pécsi Adventre, vagy akár egy jó kerékpártúra a Duna – Dráva Nemzeti Parkba. Családok részére számtalan program és szolgáltatás várja a környéken Önöket! Legyen a vendégünk!