Aktuális

Noszvaji kikapcsolódás az tanévkezdés után

Az ovi- és iskolakezdés gyerekeknek és szülőknek egyaránt megterhelő időszak tud lenni. Visszarázódni a mókuskerékbe a hosszú nyár után mindenkinek nehéz. Az őszi szünet éppen ezért kiváló alkalom arra, hogy kicsit megálljatok és a család együtt pihenje ki az elmúlt heteket.

 

A gyerekek mindig rengeteg figyelmet igényelnek, de egy igazán gyermekbarát szállodában könnyű dolgod van, hiszen számtalan animációs programmal várják őket. Így amíg anyu és apu a wellnessben pihen, vagy egy relaxáló masszázson vesz részt, a kicsik aktív és színes programokat élvezhetnek, felügyelet mellett. És ne feledkezz meg arról sem, hogy a főzésre és a takarításra sem kell gondolnod, hiszen az Oxigén Family Hotel személyzete mindenről gondoskodik.

Miért érdemes szállodába látogatni az őszi szünetben?

Amellett, hogy ez az egy hét megfelelő alkalom a pihenésre, az őszi időjárás – habár szeszélyes tud lenni – kiválóan alkalmas kirándulásra, természetjárásra. Az Oxigén Family Hotel tökéletes választás az aktív kikapcsolódásra vágyóknak, mivel a szálloda programjai mellett Noszvaj és környéke élményekben gazdag kiránduló terep a családnak.

Mindezek felett október vége az ősz egyik legszínesebb, legaktívabb időszaka lett a hazánkban is „meghonosult” szokással, a Halloween-nel. Ez az ünnep egybe esik az iskolai őszi szünettel, így a szállodák rendkívüli programokkal készülnek a vendégek szórakoztatására és az ünneplésre.

 

A színes és izgalmas jelmezes programok között az étterem melegében élvezhetitek az ízletes lakomákat, ahol a szezonális fogások mellett természetesen sütőtökös ételek is várnak titeket!

Készítsetek Halloween álarcot, sőt akár teljes jelmezt is gyermekeiddel, élvezzétek, hogy együtt a család! Meglátod, hogy az Oxigén Family Hotelben eltöltött napok izgalmas élménnyé és örök emlékké válnak.

Oxigén Family Hotel**** Noszvaj

https://oxigenhotel.hu/hu/packages/