Aktuális

Novemberi pihenés a Velence Resort & Spa-ban

Két kamaszodó gyerekkel indultunk útnak Velencére, hogy kipihenjük a suli, no meg a munkahely okozta fáradalmakat. Sokat olvastunk a hotelről, arról, hogy mennyire családbarát, ezek a vélemények igazán kíváncsivá tettek bennünket, már csak azért is, mert kamaszodó utódainknak az elektromos kütyük és online játékok világában igen nehéz olyan programokat szervezni, amivel maradéktalanul elégedettek lennének. 

Megérkezve a hotelbe, rögtön magával ragadott a családias hangulat, a mosolygós kollégák, de az állunk akkor esett le igazán, amikor a programkínálatot megláttuk. Kíváncsiságból elkezdtük a - recepción kapott - kis füzetben számlálni a programokat. Egy heti kínálat, a számolást 100 után feladtuk. Ez bizony nem kevés.  Igen ám, de az igazi kihívás mégis csak a kamaszgyerekek lefoglalása. Most már tapasztalatból mondhatjuk, a Velence Resort & Spa-nak ez is sikerült. A házon belüli kincskeresés közben felfedezhették a hotel minden zegzugát, miközben a kincskereső füzetbe gyűjtögették az információkat. Olyannyira kedvet kaptak a kalandozáshoz, hogy következő nap kerékpárra pattantunk és elindultunk a Velencei-tó körüli kincskereső túrára. Izgalmas volt pontról pontra végrehajtani a feladatokat és jóleső fáradtsággal leadni a kitöltött kincskereső füzetet. Legnagyobb meglepetésünkre az esti mini disco végén egyszer csak elhangzott a nevünk és a csupa mosoly animátor lányok egy ajándékcsomagot nyújtottak át részünkre az eredményes kincskereső túráért. 

Az ünnepi hétvégén egy különleges programra lettünk figyelmesek, amivel még sehol nem találkoztunk, ez a „szabadulószoba”. Mi felnőttek már átéltünk többször ilyen kalandot, de a gyerekekkel még nem. Gondoltuk, megpróbáljuk.  Mindnyájunk leleményességére, ügyességére szükség volt, végül időn belül kijutottunk. Lenyűgöztek a változatos feladatok, izgalmas kaland, igazi adrenalin bomba volt mindnyájunknak.

Te is kipróbálnád? Itt találod a Velence Resort&Spa ajánlatait!