Aktuális

Nyár Esztergom szívében

Tökéletes nyári programot szeretnél az egész családnak? A legjobb helyen jársz!  

A négy szélforgós Portobello Wellness&Yacht Hotel lokációjának köszönhetően Esztergom gyönyörű látnivalóitól pár percre helyezkedik el, gyalog könnyen megközelíthető a Széchenyi tér, vagy akár egy kisebb sétával a Bazilikához is fel lehet sétálni.  

Persze a látnivalók mellett szállodánk is rengeteg lehetőséget rejt, melyeket érdemes kipróbálni, ha náluk jártok.  

Ízletes félpanziónk reggelije és vacsorája is a magyaros ételek mellett nemzetközi ételeket is kínál, melyek mellé ajánlják limonádéikat, házi koktéljaikat is a tökéletes harmoniáért.  

Közvetlen összeköttetésnek köszönhetően az első emeleten egy folyosón keresztül megközelíthető a városi AquaSziget Élményfürdő, ahol a benti élménymedencék mellett a kinti Strand is tárt karokkal várja vendégeiket. Csúszdákat próbálhattok ki, vagy szórakozhattok a hullámmedencében, de napindításként vagy zárásként szuper program lehet egy „hossz” leúszása az úszómedencében.  

A fürdőfolyosó mellett játszóházuk a nap folyamán várja a gyerkőcöket izgalmas játékokkal, mesékkel.  

 

Igazán megéri náluk pihenni, hoztunk is néhány kedves üzenetet vendégeiktől, akik náluk jártak: 

„Pihentető hetet töltöttünk el a szállodában. Udvarias, szolgálatkész fiatal személyzet, meglepő rutinnal. A reggeli és vacsora minősége és változatossága minden várakozást felül múlt. Kellemes környezetben, "séta távolságra" sok nevezetességgel - pl. Bazilika, Mária Valéria híd, Szlovákia - csendes, tiszta, modern szálloda. Külön említésre méltó a szállodából közvetlen átjárón megközelíthető wellness és élményfürdő szolgáltatásai. Csak ajánlani tudom minden kikapcsolódásra vágyónak. Gyermek és kutyabarát szálloda.” 

 

„5 napot töltöttünk itt az unokákkal. Nagyon tiszta, szép tágas szobákban. Hihetetlenül kedves, figyelmes, segítőkész a személyzet, amit ezúton is köszönünk. A konyha kiváló és választékos. A Welness és élményfürdő nagy és tiszta. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” 

 

Találkozzunk a fedélzeten veletek is!  

https://portobello.hu/aktualis-csomagajanlatok