Aktuális

Nyaraltál már Pesten? Itt az ideje, hogy kipróbáld!

Íme 8 ok, hogy miért jó Pesten nyaralni!

Amikor a családi nyaralásunkat tervezzük, megpróbálunk minden eshetőségre felkészülni, de sokszor mindhiába.  Egy elkallódott bőrönd, a meteorológiai előrejelzésnek fittyet hányó időjárás, vagy a könnyes szemű gyermekünk, akinek megint otthon maradt a kedvenc alvómacija, könnyen keserű pirulává válhatnak.

Minek bonyolítani, ha nem muszáj? Gondoljatok egy merészet és nyaraljatok Pesten!

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő ehhez egy kitűnő választás!

Hogy miért?

  1. Az utazással eltöltött időt, a nyaralásra is fordíthatjátok!
  2. Egy hely minden igényre Miért mondanánk le a gyerekek szórakozásáért, a minket is megillető pihenésről, a kulturális, gasztronómiai kalandokról, ha mindezt egyszerre átélhetjük. Egy nagyváros szélén elhelyezkedő resort tökéletesen alkalmas a pihenésre és az aktív városlátogatásra is.
  3. Tengerpartot idéző környezet Az Aquaworld Élményfürdő igazi tengerparti élményeket kínál: csúszdák, medencék, szárazföldi játszóház, hatalmas strand és hazánk legnagyobb vizes játszótere várja a nyaralókat.
  4. A rosszidő sem akadály A vizesbirodalom hatalmas fedett élményfürdővel és játszóházzal is rendelkezik, így legyen bármilyen az idő, itt mindig sütni fog a nap.
  5. Csak, mint otthon Költözzünk be az exkluzív családi szobák vagy minden igénynek megfelelő apartmanok egyikébe, azonnal váltsunk fürdőruhára és már kezdődhet is a vég nélküli móka.
  6. Izgalmas animációs programok A vizes élmények mellett változatos foglalkozásokból sem lesz hiány, így a kölykök garantáltan nem fognak unatkozni.
  7. A szülőknek is jár a kikapcs A nyaralás elengedhetetlen része, hogy mi szülők is megengedhessünk magunknak egy kis privát időt, erre kiváló helyszín a szálloda 2 szintes spa részlege.
  8. Budapest te csodás! Könnyen felfedezhetjük Európa egyik legpezsgőbb fővárosát, és még autóba se kell szállnunk!
    A szálloda elől naponta több alkalommal induló buszjárattal egészen a Városligetig utazhatunk, ahol megcsodálhatjuk a Hősök terét, az állatkertet vagy tovább utazhatunk a kis földalattival egészen a Duna korzóig!

További információ és szobafoglalás:

www.aquaworldresort.hu