Aktuális

Nyári álom –Mindenáron!

Tökéletes vidéki idillben tölthetitek a nyári pihenés időszakát, ha kisbabátokkal a noszvaji Oxigén Hotel**** superior Family & Spa szállodát választjátok. Lágyan ringó nyári szél, tücsök ciripelés, meseszép erdei környezet, hűsítő SPA, kalandos kerti programok, kreatív babás foglalkozások animátorokkal. A tökéletesen bababarát hotel 100+1 gyerekbarát szolgáltatással várja a pihenni vágyó családokat, Magyarország legtisztább levegőjű településén, ahol öröm a nyár, öröm a családi együttlét, öröm az élet!
Nyári álom –Mindenáron!

Kisbabával utazni nem könnyű, de nem is kivitelezhetetlen feladat. Egyszerűen választani kell egy viszonylag könnyen elérhető úti célt és egy olyan szálláshelyet, ami támogatja a családok zavartalan pihenését. Az Oxigén Hotel ilyen: a házban megtalálható vagy előre kérhető baba- és gyerekbarát eszközöknek köszönhetően nem kell stresszben, napokat pakolva indulni a jól megérdemelt pihenésre. Elég a foglalás során vagy az érkezés előtt tájékoztatni a szállodát arról, hogy milyen eszközöket szeretnénk bekészítve látni a szobánkba és ezzel, lényegében megoldottá válik az, hogy végül csak a családtagokat kell beszuszakolni az autóba.

Elfelejtett bébiétel? Pelenka hiány? Mindennap friss gyümölcs? All inclusive ellátás gyerekeknek? Naponta több, változatos foglalkozás babáknak, gyereknek és felnőtteknek? Nos, igen, ez  a tökéletes noszvaji Oxigén ÁLOM: a nyári turnusokban, a saját animátorcsapat a korosztályoknak megfelelő változatos kül- és beltéri programokkal készül arra, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt öröm legyen a nyaralás, a hotel többi részlege pedig garantálja, hogy a bosszúság az idei nyaralást végképp elkerüli!

Részletek és árak: bit.ly/OH_babas_nyar2017