Aktuális

Ősszel is irány a Tisza-tó!

Irány a Tisza-tó! Látogassatok el ti is a négy szélforgós tiszafüredi Tisza Balneum Hotel****-be, ahol ősszel is változatos programokkal várják a legkisebb vendégeket! 

A szálloda MóKaland Játszóházában a hétvégéken lehetőségetek van részt venni az animációs programokon, amelyeken pecséteket gyűjthettek és megpörgethetitek a szerencsekereket is. A kézműves foglalkozások során gyönyörű őszi díszeket alkothattok, melyeket a szobátokban használhattok dekorációként. Nem maradhat el az arcfestés és a csillámtetoválás sem, melyek fiúk és lányok kedvencei egyaránt. A MóKaland moziesteken a legújabb kedvencek mellett a klasszikus meséket is megtekinthetitek. Vidor Vidra pedig állandó szállóvendég, akit elkísérhettek az étterembe, szokásos körútjára, vagy a mini disco-ban táncolhattok vele.

 

Ha a szabadba vágynátok, akkor is számos lehetőséget rejt számotokra ez a vidék. Ma már biztonságosan, az autós forgalomtól elzárt bicikliúton tekerhetitek körbe a gyönyörű színekben pompázó Tisza-tavat. Az ősz folyamán, csakúgy, mint nyáron, lehetőségetek van csónaktúrákon és hajókirándulásokon részt venni, melyek során a tó vadregényes területeit is bebarangolhatjátok és a napégéstől sem kell tartanotok! Érdemes meglátogatnotok a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumot is, ahol Magyarország második legnagyobb tavának élővilágát szemlélhetitek meg. A központi épülete egy felszálló madárra hasonlít, de ami talán ennél is érdekesebb, hogy itt található Európa legnagyobb édesvízi akváriumrendszere egy különleges alagúttal, ahol megcsodálhatjátok a fejetek felett úszkáló hatalmas vizákat, s ha időben érkeztek, még a vidraetetést is elcsíphetitek. További remek programötleteket találhattok az Irány a Tisza-tó! mese útikönyvben, amiben a mesebeli család is a négy szélforgós Tisza Balneum Hotelben száll meg. 

Egy szó, mint száz, a Tisza-tó ősszel is csodás! 

 

Ha Ti sem szeretnétek lemaradni, foglaljátok le a szálloda őszi csomagajánlatait,  vagy a kifejezetten az őszi szünetre szóló ajánlatát.