Aktuális

Őszi feltöltődés a Tisza-tónál

A négycsillagos, négy szélforgós tiszafüredi Tisza Balneum Hotel MóKaland Játszóházában a hétvégéken lehetőségetek van részt venni fantasztikus animációs programokon. A kézműves foglalkozások során gyönyörű őszi díszeket alkothattok, melyeket a szobátokban használhattok dekorációként.

Nem maradhat el az arcfestés és a csillámtetoválás sem, melyek fiúk és lányok kedvencei egyaránt. A MóKaland moziesteken a legújabb kedvencek mellett a klasszikus meséket is megtekinthetitek. Vidor Vidra pedig állandó szállóvendég, akit elkísérhettek az étterembe, szokásos körútjára, vagy a mini disco-ban táncolhattok vele.

 

S ha a szabadba vágynátok, akkor is számos lehetőséget rejt számotokra ez a vidék. Érdemes meglátogatnotok a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumot is, ahol Magyarország második legnagyobb tavának élővilágát szemlélhetitek meg. A központi épülete egy felszálló madárra hasonlít, de ami talán ennél is érdekesebb, hogy itt található Európa legnagyobb édesvízi akváriumrendszere egy különleges alagúttal, ahol megcsodálhatjátok a fejetek felett úszkáló hatalmas vizákat, s ha időben érkeztek, még a vidraetetést is elcsíphetitek.

 

Látogassatok el Ti is a Tisza Balneum Hotel****-be, ahol ősszel is változatos programokkal várják a legkisebb Vendégeket! https://balneum.hu/hello-tel/