Aktuális

Őszi wellness gyerekekkel Noszvajon

Az öt szélforgós noszvaji Oxigén Family Hotel****superior nem csupán a gyerekeknek, de a szülőknek is felhőtlen szórakozást nyújt! A felnőtteknek ősszel és advent idején extra programokkal készülnek, amiken gondtalanul vehettek részt, hiszen animátoraik szívesen vállalnak gyerekfelügyeletet is (persze előre megbeszélt időpontban). Így a kedvezményes őszi csomagjaikhoz kínált extra masszázs kupon, borkóstoló és frissítő szaunaprogram, vagy a 100+1 gyerekbarát szolgáltatás között választani sem kell!

Zen Spa családi wellness

Wellness birodalmukban sem csak a piciknek van gyerekmedence és babapancsoló, hanem a szülők is felüdülhetnek japán hegyi tóra emlékeztető úszómedencénkben, vagy a jakuzziban. A nagy ablakokon keresztül megcsodálhatod az égig érő fák lombjának változásait az évszakoknak megfelelően: aranyló őszi falevelek, vagy fagyos téli ágak, zúzmarás tobozok és gyémántos hópelyhek.  

Szauna ceremóniák – az élet sója

Többféle szauna között választhatsz családi wellnessük területén. A gyerekeknek való aromakabin mellett felnőtteknek való gőzkabin, infraszauna és hagyományos finn szauna is van. A finn szauna csakis szaunaprogrammal teljes! Élvezd a citrusos frissítő szaunaceremóniát, a revitalizáló vagy sörös felöntések egyikét! 

Masszázs a testért és lélekért

Regeneráló, relaxáló, frissítő, stresszoldó exkluzív masszázsaik mellett házuk specialitása, a Zen masszázs is választható. Limitált ajánlat: az őszi és az adventi időszakban kedvezményes masszázs kupon jár, ha a szálloda honlapján közvetlenül foglalsz (A kuponnal 50 perces masszázsaik árából 3000 Ft kedvezményt biztosítanak.)

Gasztronómia az egri borvidék ölelésében

Az egri borvidék közelsége és fantasztikus borai ihletik délutánonként borkóstolóikat. Naponta változó pincészet (vagy pálinkaház) italait kóstolhatod, és ezekhez saját készítésű nassonivalóikat rágcsálhatod. A borok specifikációiról írásos tájékoztatót találsz, így a program ideje kicsit kötetlenebb.

Ha tetszenek az Oxigén Family Hotel őszi tematikus programjai, kedvezményes ajánlataikért kattints ide