Aktuális

Oxigén élmény ajándékba

Talán az idei év nem teljesen az elképzeléseink, vágyaink szerint alakult. Biztosan sok család szeretett volna többet utazni, többet járni társaságba, többet találkozni a barátokkal vagy többet szórakozni. Az egészség megóvása érdekében bevezetett korlátozások ősszel és tavasszal keresztülhúzták ezeket a szép terveket, de van élet a „karantén” után! Őszintén reméljük, hogy jövőre boldogan, szabadon utazhat a család, és például az öt szélforgós Oxigén Family Hotelben extra hosszú érvényességi idővel kínálják a kedvező árú családi ajándékutalványokat.

Családi utalvány

A Bükk hegység déli kapujában, varázslatos ősfás parkban fekszik az öt szélforgós Oxigén Family Hotel****superior. Gyakorlatilag bármilyen, utazó családok esetén felmerülő problémára megoldást kínálnak 100+1 gyerekbarát szolgáltatásukkal: a szobákból nem hiányozhatnak a díjmentes gyerek-, vagy bababarát kiegészítők; a gyermek all inclusive ellátás miatt mindenki jóllakik; a lurkók reggeltől estig kreatív, fejlesztő, vidám foglalkozásokon vehetnek részt, és természetesen Páfrány is részt vesz az egész napos vidám mókázásban.

Többgenerációs családi wellness

Az Eger környéki erdei wellness szállodában megtalálja a család minden tagja a feltöltődés forrását! A gyerkőcök kitombolhatják magukat a Mókus kalandparban vagy Páfrány Activity Parkban, apa és anya részt vehetnek frissítő vagy lazító masszázson, a nagyszülők pedig megmártózhatnak a medencében, barangolhatnak égig érő fák között az ősfás parkban, esetleg Noszvaj látnivalóit is felfedezhetik. Természetesen nem csak gyerekanimációs programjaik vannak, hanem felnőtteknek valók is!

Szálláskupon vagy keretösszeg utalvány?

Te is megtalálhatod a megfelelőt az ajándékutalványok széles palettájában! 2 vagy 3 éjszakás családi utalványt, vagy egyszerű keretösszeg utalványt is vásárolhatsz, amellyel később rugalmasan választhatja ki a megajándékozott a neki tetsző időpontot.

A félig „karanténban” töltött év után mindenki megérdemli a szabadságot és vágyik az utazás örömére. Ajándékozz élményt, minden eddiginél nagyobb sikere lesz!