Aktuális

Oxigén élmény újratöltve

Az elmúlt hónapok rengeteg nevetéssel, sírással gazdagítottak, és különböző tapasztalatokat szűrhettünk le belőlük. Talán kicsit jobban értékeljük az együtt töltött időt, talán jobban élvezzük az egyszerű pillanatokat, de egészen biztos vagyok benne, hogy a korlátozások feloldásával mindenki készítette egy bakancslistát a vágyott tevékenységekről: kirándulások, programok, szabad levegő, kinek mi hiányzott. Jó kérdés, vajon nyaraljunk a családdal idén? A döntés egyéni.

Talán ideje elengedni a bezártságból eredő frusztrációt, és újra szabadnak, élettel telinek lenni, biztonságban érezni magunkat és családunkat. Az Oxigén Family Hotel****superior csapata mindent megtesz azért, hogy az ide látogató gyerekes családok a legnagyobb biztonságban élvezhessék a szálloda magas minőségű szolgáltatásait, és átadhassák magukat a felhőtlen szórakozásnak. Az óvintézkedésekről szóló tájékoztató honlapjukon érhető el.

Családi nyaralás gyerekprogramokkal

A gyerekbarát wellness hotel Noszvajon található, varázslatos 4 hektáros ősfás parkban. Az ősöreg fák biztonságos árnyéka ad menedéket a nap tűző sugarai elől forró nyári napokon. A Zen Spa családi wellness birodalom pedig simogató vizével, gyönyörű kilátással járul hozzá feltöltődésünkhöz. A gyerekeknek a Páfrány Activity Park számos játéklehetőséget tartogat, illetve a környéken sok érdekes kirándulóhely érhető el, rossz idő esetén pedig az animátor csapat az év 365 napján beltéri programokkal szórakoztatja a Vendégeket. Kreatív kézműves foglalkozások, mini chef, aquafitness, minidisco; a piciknek babaúszás, babamasszázs, csiri-biri babatorna vagy kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozás? Igen, itt mind van!

Gyerek all inclusive ellátás

A családi nyaralást megkönnyítendő, all inclusive ellátást kap minden 10 év alatti gyerkőc. Ez azt jelenti, hogy naponta 5 főétkezést és ezen kívül harapnivalókat biztosítanak, hogy ne kelljen az étkezések időpontjához kötődniük. A babáknak Hipp bébiételek közül választhatunk, de egész nap elérhető friss gyümölcs és innivaló is. Ételeiket - melyek között találhatunk hagyományos és különleges fogásokat is - jórészt helyi alapanyagokból készítik.

Élménygarancia

A gyerekbarát szálloda elkötelezett a biztonságos és minőségi szolgáltatások biztosítása mellett. Számukra elsődleges, hogy a családok a vakáció után Oxigén élménnyel gazdagon távozzanak, és szívesen visszatérjenek. Az Oxigén Family Hotel****superior célja, hogy náluk minden baba és gyerkőc jól szórakozzon, amire Páfrány személyesen vállal garanciát.

Lélegezz fel! Noszvaj szeretettel, élményekkel várja a kiránduló családokat.