Aktuális

Pici őszi Oxigén

Újra itt a gyönyörű ősz! Ekkor lassacskán a polcra kerülnek a nyári kánikula-élmények és napfényes gondolatok, hasonlóan, ahogy a kamránk polcán is egyre nagyobb számban gyülekeznek a befőttesüvegek. Ősszel csökken a napsütéses órák száma, és persze csökken a nap éltető ereje is - bár a téli időszak kezdete előtt vitaminraktáraink feltöltésére elegendő örömforrást kínál a sok frissen kapható gyümölcs és zöldség, mégis talán a borongós idő miatt borúlátóbbak lehetünk.

 

Fedezzétek fel az őszi wellness csodáit a gyönyörű Noszvajon! Az Oxigén Family Hotel****superior biztonságos és kitűnően felszerelt szálláslehetőséget, illetve jónéhány programot ajánl az őszi-téli családi wellnesshez itt.

Forró tea az otthon ölelésében?

A kisgyerekes szülőkre, különösen édesanyákra lehetnek igazak a fenti az sorok. Míg a gyerekeknek elég nyáron a játszótér kalandvilága ahhoz, hogy kitombolják energiájukat, senkinek nem kell bemutatni a játszótéren lévő padok rekreációs hatását sem. Az ember lánya (vagy a lurkó anyukája) hajlamosabb ősszel bekuckózni egy csésze gőzölgő teával otthon a takaró melegébe, mint hogy kimenjen a hűvös, szeles időben. Pedig ősszel is a legjobb, ami történhet velünk: a mozgás és a társasági élet.

Aranyló lombokkal körülölelt, lassú erdő Noszvajon

Az évszakok ritmikus sorában mindnek van egyedi bája, gyönyörűsége. Az indián nyár a nyár üdítő élményeivel kecsegtet könnyebb változatban: kánikulától mentesen. Az őszi napsugarak simogatása kíséri tartalmas sétánkat: a keringő falevelek susogását figyelve elámulhatunk a vidáman guruló gesztenyék barnaságán vagy a friss dió pergésén. Biztos rengetegszer hallottuk, hogy hozzáállásunk szinte meghatározza, hogyan érezzük magunkat: többek között emiatt is ajánlottabb felkészülni az új őszi kalandokra, mint a téli álomra.

Őszi wellness picikkel, kicsikkel és nagyokkal

Ha döntöttünk az aktív őszi pihenés javára, érdemes a biztonságos belföldi utazási ajánlatokat böngészni. Sok hazai gyermek-, és babarát hotelben kreatív gyerekanimációs programokon vehetünk részt a csemetékkel, ráadásul találunk társaságot mi szülők is, hisz más szülőkkel beszédbe elegyedve megoszthatjuk tapasztalatainkat. Például a bababarát Oxigén Family Hotelben a játékos fejlesztő gyerekprogramok folytatódnak ősszel is. Kitanulhatjuk babamasszázs minden csínját-bínját, a piciket babaúszás, a nagyokat a mini chef és más kreatív kézműves foglalkozás várja. A bababarát szállodában elérhető kézfertőtlenítő és maszk, a további biztonsági óvintézkedésekről a honlapjukon lehet bővebb információt találni.

Elnyerték tetszésedet a programok? Az öt szélforgós bababarát erdei wellness hotel kedvezményes csomagajánlatait itt találod.