Aktuális

Pünkösdi feltöltődés a Tisza-tónál

Már javában zajlik a készülődés a négy szélforgós Tisza Balneum Hotelben a pünkösd ünnepére. A napsütésben gazdag időjárás jóleső melegséggel tölti fel a természetet, s minden bizonnyal az ott tartózkodókat is! 

S hogy mit kínál a szálloda, hogy ez az élmény még teljesebb legyen? A folyamatosan jelen lévő, a Vendégeik igényeit mindig előtérbe helyező szolgáltatásaikon túl a tanösvénylátogatással egybekötött Tisza-tavi sétahajózás lehetőségét és az Ökocentrum felfedezését is belecsempészték ajánlatukba, ezzel is hozzájárulva az aktív kikapcsolódás öröméhez, a Tisza-tó gazdag élővilágának felfedezéséhez! 

Mindezen új tapasztalatok birtokában, a természet látogatása után mi sem eshetne jobban, mint egy hűsítő csobbanás a hotel úszómedencéjében, melyet követően a Platán Étterem kínálatán túl a szabadtéri medence mellett elhelyezkedő grillterasz is várja aktuális étel- és italválasztékkal az oda betérőket. 

Az édes ízek kedvelői, s a szabadtér szerelmesei az animátorok által megrendezésre kerülő pillecukor sütögetéssel zárhatják a napot, kilátással a gyönyörű Tisza-tóra. Az animációs programjaik ezzel még nem érnek véget ezen a hosszú hétvégén sem, az alábbi programjaikra várják a kicsiket és nagyokat egyaránt: közös gofri készítésre, MóKaland mozira, gyurmával és gipsszel való ismerkedésre, közös táncos esti mulatságra, átmozgató tornára, óriás buborékfújásra, s nem utolsó sorban a tűzoltók világával való ismerkedésre. 

Nagy szeretettel várják kedves Vendégeiket, s egy nagy ölelés Vidor Vidrától sokaknak jóleshet, gyertek és legyetek részesei mindezeknek! 

Részletekért kattints a linkre! https://balneum.hu/punkosdi-ajanlat/