Aktuális

Pünkösdi ramazuri a négy szélforgós Tisza Balneum Hotel****-ben

A június 3-6. közötti hosszú hétvégére rengeteg gyerekprogrammal készül a négy szélforgós minősítéssel rendelkező Tisza Balneum Hotel.

A kézműves foglalkozások mellett lesz kéz- és arcfestés, MóKaland mozi, csillámtetoválás, limonádé és koktél készítés, valamint a sokak által kedvelt nyáresti pillecukor sütögetés a Tisza-parton.

Az aktív családi kikapcsolódásról ez alkalommal is gondoskodik a szálloda: Tisza-tavi sétahajózásra invitálja Vendégeit, tanösvénylátogatással egybekötve. A sétahajós túra közvetlenül a szálloda kikötőjéből indul Tiszaörvényre, a Tiszavirág Ártéri Sétaút és az Örvényi Pákász Tanösvény megtekintésére, túravezetéssel (a túra körülbelül 3,5 órát vesz igénybe). S ha a nap hátralévő részében további kalandokra vágysz, belépőjegyet is biztosítanak a Tisza-tavi Ökocentrumba, ahol megcsodálhatod Európa legnagyobb édesvízi akváriumát.

A MóKalandozás persze most sem telhet Vidor Vidra, a szálloda kabalaállata nélkül! A kedves kis cimbora izgatottan várja látogatóit, a közös élményeket és játékokat Veletek.

Foglalj mielőbb Te is! https://balneum.hu/punkosdi-ajanlat/