Aktuális

Pünkösdi ramazuri a Tisza Balneum Hotel****-ben

A május 26-29. közötti hosszú hétvégére rengeteg gyerekprogrammal készül a négy szélforgós minősítéssel rendelkező tiszafüredi Tisza Balneum Hotel.

A kézműves foglalkozások mellett lesz arcfestés, csillámtetoválás, családi aquafitness és vetélkedők sokasága (activity, pingpong, bingó), valamint a sokak által kedvelt pillecukor sütögetés a Tisza-parton.

Az aktív családi kikapcsolódásról ez alkalommal is gondoskodik a szálloda: Tisza-tavi sétahajózásra invitálja Vendégeit, tanösvénylátogatással egybekötve. A sétahajós túra közvetlenül a szálloda kikötőjéből indul Tiszaörvényre, a Tiszavirág Ártéri Sétaút és az Örvényi Pákász Tanösvény megtekintésére, túravezetéssel (a túra körülbelül 3,5 órát vesz igénybe). S ha a nap hátralévő részében további kalandokra vágysz, belépőjegyet is biztosítanak a Tisza-tavi Ökocentrumba, ahol megcsodálhatod Európa legnagyobb édesvízi akváriumát.

A pünkösdi hétvégét még különlegesebbé teszi, hogy vasárnap a gyermeknapot is ünnepeljük, mely alkalomból bűvészműsorral és kerékpáros ügyességi versennyel egybekötött KRESZ vetélkedővel készül a szálloda.

A MóKalandozás persze most sem telhet Vidor Vidra, a szálloda kabalaállata nélkül! A kedves kis cimbora izgatottan várja látogatóit, a közös élményeket és játékokat Veletek.

Foglalj mielőbb Te is! https://balneum.hu/punkosdi-ajanlat/