Aktuális

Slipstop cipő - mire jó?

Csúszós járólap az élményfürdőben, kavicsos tengerpart, forró homok, kétes tisztaságú közösségi tér - és persze örökmozgó gyerekcsapat. A fent vázolt problémákra egy új és egészen különleges cipő a megoldás. Kiss Odettel, a Slipstop Hungary tulajdonosával beszélgettünk az Slipstop cipőkről és széleskörű felhasználásukról. Vigyázat, a cikk végére nemcsak a gyerek akar majd egy ilyet...
Slipstop

Slipstop = Csúszásgátlós cipőcske kisgyerekeknek. Ha egy mondatban kéne összefoglalni a Slipstop lényegét ezt mondanád?

Ha nagyon hirtelen és röviden szeretnék válaszolni, akkor igen. De igazából ez annál sokkal több! A Slipstop olyan multifunkcionális cipő, aminek hőálló a talpa, vékony gyorsan száradó anyaga van, könnyű fel és levenni, pont annyi védelmet nyújt a talpnak amennyire annak a szabadban szüksége van. Ja, és persze nem csak kisgyerekeknek! Felnőtt méretben is kapható, már az idősek is nagyon szeretik! ☺

Mitől egyedi a cipőcske?

Anyaga, azon belül is a talpa igazán egyedi, hiszen olyan speciális hő és csúszásálló, amit eddig még mások nem hoztak létre.

Nagyot alkotott vele a Slipstop, több évükbe telt, de speciálisan a forró homokban tervezték és tesztelték őket. Nem hiába, mostanra több mint 28 országban elérhető világszerte, köztük Ausztrália, USA, Anglia, Dubai valamint a legtöbb európai országban is.

Mi családi utazások megszervezésében segítjük a családokat. Családi utazások során kiknek, milyen felhasználási területeken ajánlod?

Elsőszámú utazási kelléknek nevezném a Slipstop cipőket, és a család minden tagjának őszintén ajánlom! Felhasználási területekről csoportosítva:

  1. Magyarországon a családi wellness utazások alkalmával használják a legtöbbet a Slipstop cipőket. A medencék mellett csúszásgátlósága jelent nagy előnyt! Rengeteg elcsúszásos balesetet kerülhetünk el, ha viseljük!

  2. Olyan szállások esetében, ahol a szálloda egy nagyobb, külső vendégek számára nyitott élményfürdővel kapcsolódik össze, fontos megemlíteni a higiéniát is. Nyugodtan használhatjuk benne a közösségi zuhanyzókat, mehetünk benne a mosdóba és még úszáshoz sem kell levenni, kényelmesen lehet benne mozogni a vízben is. Mivel talpunk így védve van, elkerülhetőek a fertőzések.

  3. Bátran ajánljuk kültéri használatát is: fűben, apró kavicsokon, homokban, strandokon elkerülhetőek az apróbb sérülések.

  4. Téli pihenések alatt is kiváló. A szállodai szobákban sokszor van padlószőnyeg, amit valljuk be, nem mindenki tart teljesen higiénikusnak, ezért a szobában is papucsban mozog. Ha Slipstop cipőt viselünk, akkor ezt a szobában sem kell fel-le venni, és nem kell mindig keresgélni hova is bújt el az a fél pár, amit az előbb itt hagytunk.

  5. A legtöbb családbarát szállodában van játszószoba, játszóház vagy egyéb benti foglalkozásokhoz kialakított szoba. Ilyen helyeken nem megengedett és nem is jó, ha cipőt viselünk. Így marad a zokni, vagy sokszor mezítláb kényszerülünk bemenni. A zokni azonban csúszik, ezért rohangáláshoz kimondottan veszélyesnek mondanám. Ráadásul pár perc után is képes annyira összekoszolódni, hogy szinte dobhatjuk is a kukába. Szállodai pihenések alatt jellemző, hogy az anyukák sem cipelnek magukkal akkora táskát, mint általában, ezért fontos szempont, hogy a Slipstop cipői akár egy kis neszesszerben is elférnek még egy négytagú családnak is. Csak előkapjuk őket mielőtt betérünk játszani vacsora előtt/után, és már indulhat is a móka. Anyának nem szakad ki a harisnyája, a gyerekek zoknijait sem kell kidobni a játék végeztével, és apának sem fog fázni a lába, ha esetleg kicsit hideg lenne bent a padló. Este egy kis szappanos öblítés, és reggelre már ismét az egész család viselheti is!

Van aki otthonra veszi?

Igen, nagyon sokan! A gyerekek nagy többsége, nem szereti a papucsot, vagy ha mégis akkor sincsen a lábukon, mert állandóan elhagyják a lakás valamelyik pontján. Nagyon szeretik, mert ebben könnyedén fel-le ugrabugrálhatnak a kanapéról, majd egyből szaladhatnak a hideg burkolatos konyhába, nem fognak felfázni.

Fiúk és lányok egyaránt hordják? Mekkora gyerekeknek ajánlod?

Igen, bár a statisztika azt mutatja egyelőre, hogy Magyarországon a fiúknak valamivel többet vásárolnak ilyen cipőt. Ennek a miértjét nem tudjuk, de érdekes kutatómunka lenne ezzel foglalkozni. ☺

Kortalannak mondom a cipőt, mert egészen totyogós kortól használható, és vittem már ki személyesen egy idős néninek is Slipstop cipőt! Azoknak nagyon ajánlom, akik szeretik a mezítlábas érzést, viszont fázós a lábuk, vagy éppen azt nem szeretik, ha valami szúrja a talpukat.

Szívesen viselném én is. Van felnőtt méret is?

Igen van, sőt, hamarosan bővül ez a paletta is!

Követitek a divatot a mintákkal? Most például nagyon menő a flamingós minta, vagy ilyenetek?

Abszolút! Azt gondolom, a folyamatos megújulás és trend követés a mintákban egy nagyon fontos üzleti szempont. Azt kínáljuk, amit a vásárlók adott időszakban leginkább keresnek!

Az online térben tevékenykedtek kizárólag vagy hol kaphatók még a termékeitek? Esetleg saját boltot is terveztek?

Magyarországon jelenleg a webáruháznak van a legszélesebb palettája! Nagy viszonteladónk azonban a Kangaboo üzletlánc, náluk országszerte elérhetőek a gyerek termékek. Budapesten ezen felül még kapható a Pólus Center Mazsola cipőboltjában, valamint van néhány webáruház is akiknél kaphatóak a termékek.

Igaz nem üzlet, de fontos megemlítenem a Stoller Babaúszó Akadémiát is, mert az ő oktatóiknál is országszerte elérhetőek a termékek.

Más termékekkel is bővítitek esetleg a palettát?

A paletta folyamatosan bővül Magyarországon is! A márkának már több kapcsolódó terméke elérhető, amelyeket fokozatosan mutatunk be a hazai piacnak is. Jelenleg vannak mintában azonos táskáink valamint gyerek fürdőruháink. Szettekben óriási sikert aratnak a termékek! ☺