Aktuális

Szavazzatok! Kit fogadjon örökben a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa?

Egy jó szálloda nem csak szálloda. Egy élmény, egy pillanat, amire mindig emlékszik az ember, törődés, együtt töltött minőségi idő, nevetés és természetesen játék. A noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban nem csak azt láthatják a vendégek, amit bárhol máshol, itt őszinte emberek vannak, igazi érzések és örök pillanatok. Azonban mit érnek az üres szavak cselekvés nélkül? 

Mit teszünk ma a holnapért? 

Mi minden nap dolgozunk rajta, hogy haladjunk a céljaink elérése felé, kellemes környezetet teremtsünk magunk körül, támogassuk a gyengébbeket, törődünk a kollégáinkkal és azokkal, akikkel kapcsolatba kerülünk, adományokat adunk – persze amikor módunkban áll. Hotelünkben például az SOS gyermekfalvak részére is gyűjtünk adományokat. Fontos dolog számunkra a környezetvédelem is, amelyhez köthető az élővilág védelme. Szállodánk saját, 4 hektáros ősfás parkjában sok-sok gyönyörű óriási fa található, ezek természetesen rengeteg apró élőlénynek is otthont biztosítanak. Ezekről a fákról, és az utánpótlásukról is gondoskodunk. 

Jót tenni jó – örökbe fogadás 

Az adományozás egyedi módja az örökbefogadás. Szállodánk örökbe fogad egy állatot az „Alapítvány a Budapesti Állatkertért” közreműködésével, hogy ezzel is kifejezzük szándékainkat és hozzájárulunk az élővilág jól-létéhez. A Fővárosi Állatkert hitvallása és céljai szimpatikusak számunkra, így nagy örömmel tölti el kollégáinkat a közös munka, együttműködésünk egyik lépéseként az örökbefogadás szeptemberben lesz. Az örökbefogadásról mindenképen készítünk beszámolót és fényképeket is. 

Szavazás – Seshe vagy Areta? 

Addig is vendégeinkre és érdeklődőinkre vár a különleges feladat, hogy kiválaszthassák, melyik élőlény kerüljön szállodánk kis családjába egy évre. Versenyben van az örökbefogadásért a kis zsiráf (Sheshe) és a kea (Areta). Facebook oldalunkon kiemelt helyen van a szavazás két hétig (2019.08.19-09.02-ig), kérjük kedves olvasóinkat, járuljanak hozzá véleményükkel törekvéseinkhez, kattintsanak a számukra kedvesebb állatkára. Ezúton is köszönjük a részvételt a projektben!