Aktuális

SZÉP kártyád 15%-kal többet ér az Oxigén Hotelben

Mentsd meg a SZÉP kártyádon lévő összeget! Szívesen pihennél az ország egyik legtisztább levegőjű településén?  A felelős döntés most a vírusveszély miatt az, ha türelmesen otthon maradunk, ám a krízis elmúltával szeretettel látnak családoddal az Oxigén Family Hotelben Noszvajon. Értékutalvány vásárlásával pedig 15%-kal megnövelheted SZÉP kártyádon lévő összeget! A kedvezményes értékutalvány több mint 1 évig felhasználható: 2021. május 31-ig érvényes.

Álmodozz most, utazz később!

Noszvaj  sok szeretettel látja az utazókat, családokat. A bababarát szálloda mesebeli erdő égig érő fái között fekszik, gyönyörű ősfás parkban a falutól kissé távolabb. Erdei wellness hotelükben a gyerekek részére all inclusive ellátás jár (tehát napi ötszöri étkezés), hogy a sok szállodai program között válogatva ne kelljen az étkezések kötött időpontjához alkalmazkodni. A kreatív foglalkozások korcsoportokra vannak bontva, hiszen más érdeklődése, szükségletei vannak a kicsiknek 1 éves, vagy 5 éves korukban. A programokon pecséteket is lehet gyűjteni, amiért ajándékok és kedvezmények járnak!

Páfrány, a gyerekek barátja

A kis dinógyerek, Páfrány az öt szélforgós baba- és családbarát hotel kabalaállata, a gyerkőcök kis pajtása. Szeret nagyon játszani, kedvence a ropogós, friss alma és erdei szálloda legváratlanabb helyein bukkan fel: néha a Dínó Játszóházban, a Páfrány Activity Parkban vagy a Mókus kalandparkban. A vidám animátorcsapat munkáját kreatívan segíti, és természetesen szombat esténként a minidisco-ban rengeteget táncol a kicsikkel.

Mi a teendő?

Vásárolj most értékutalványt SZÉP kártyával! A konkrét időpontot ráértek később is lefoglalni, amikor a vírusveszély már teljesen elmúlt. Az értékutalvány összegét +15%-kal számítják be! Ha mégis máshova utaznátok, a megvásárolt utalványt az Eventrend Group 4 másik szállodájában is felhasználhatod ugyanezekkel a feltételekkel.

 

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT ITT TALÁLSZ