Aktuális

Tavaszi zsongás a Baráthegyi majorságban

Itt az ideje, hogy kihasználjuk a tavaszi szünetet arra, hogy együtt legyen a család! Remek alkalom a közös utazásra és az élményszerzésre.

A három szélforgós Baráthegyi Panzióban, a Bükk erdeinek ölelésében a család apraja-nagyja megismerkedhet a vidéki élettel. A reggelinél a majorság saját sajtjait és lekvárjait is megkóstolhatjátok, megnézhetitek a ház körüli állatokat, április 7-én pedig egy igazi családi programmal is készülnek a vendégeknek.

Nyuszisimogató, tojásvadászat, tojásdíszítés, alpakaleső, kecskeovi és sok-sok játék várja a családokat április első péntekjén a Baráthegyi majorságban. A szervezők egy igazi meglepetéssel is készülnek: ezen a napon mutatkozik be a majorság új lakója.

A tojáskereső nap fáradalmait a három szélforgós Baráthegyi Panzióban pihenhetik ki a vendégek. Másnap aztán indulhat a környék felfedezése. A Bükk számtalan túraútvonallal csalogat. Érdemes megnézni az Anna és István barlangokat, felkeresni a Lillafüredi függőkertet, az Őskohót, a Pisztrángtelepet, kipróbálni az erdei kisvasutat, bebarangolni az állatkertet.

Muszáj sétálni Európa leghosszabb sétálóutcáján, Miskolc belvárosában, megnézni, a Pannon Tenger Múzeum interaktív kiállítását, végig járni az avasi pincesorokat.

Ha extrém élményre vágynak, szálljatok libegőre Lillafüreden, látogassatok el a Factory Arénába, vagy pattanjatok segway-re a lillafüredi lankákon. A miskolctapolcai Barlangfürdő, is különleges élményt ígér.

Az április 7-ei programról bővebben: https://fb.me/e/GbplNhPE