Aktuális

Téli interjúsorozat-5. rész-Velence Resort&Spa

Téli interjú sorozatunkban a  KidsOasis szálláshelyeket  a téli üzemmódról és az esetleges változásokról kérdeztük.

Íme az öt szélforgós, közvetlenül a Velencei-tó mellett elhelyezkedő Velence Resort&Spa válaszai.

 

Aktuális téma a takarékosság. Bevezettetek olyan intézkedést, amit a vendégek is éreznek? Csökkentettetek a szobák, közösségi helyiségek levegőjének- vagy a medencék vizének hőmérsékletén? Szauna részlegetek folyamatosan üzemel?  

A víz hőmérsékletén, a közösségi terek, szobák hőmérsékletén nem változtattunk, és a szaunák is folyamatosan üzemelnek. 

 

Vannak vagy lesznek-e korlátozások az egyes szolgáltatások nyitvatartásában? 

Folyamatosan üzemelünk, a fürdő nyitvatartását korlátoztuk,  jelenleg 10:00-20:00 óra között van nyitva 

 

Voltak-e ebben az évben a családok minél jobb kikapcsolódását szolgáló fejlesztések? 

Igen, elkészültek az 1. épület szobái, a Papa’s bárt otthonosabbá alakítottuk, átadtuk a kétszer 2 pár óriás csúszdát és playstation sarkot alakítottunk ki. 

 

Vannak  még szabad szobák a kiemelt időszakra, a téli szünetre és azutánra? 

Folyamatosan telik a téli szünet, néhány szabad szobánk van. 

 

Idén nyáron sajnálatos módon a Velencei tó fürdésre alkalmatlanná vált. A hozzátok érkező vendégek azonban így sem unatkoztak, hiszen rendkívül gazdag programokat kínáltok nekik szállodán belül. Milyen programokkal tudtátok kárpótolni a vendégeket?  

A szokásos animációs programok reggeltől estig és két-három naponta szerződött fellépők, mesemondó, karaoke party, gyerekkoncert, bábszínház. 

 

A Velencei tó környéke télen is varázslatos és számos látnivalót tartogat. Kiemelnétek néhányat, ami kihagyhatatlan és ajánljátok a családoknak?  

Kihagyhatatlan a Bence-hegyi kilátó, a Várpark- Dinnyésen, a Pákozdi Pagony és Vadaspark. Az Irány a Velencei -tó című mese útikünyvben további programötleteket találhatnak a hozzánk érkező családok. 

 

Megvalósították minden gyerek álmát. Csúszdán leérkezni az emeletről a szálloda lobbijába. Hogy fogadják a vendégek? Milyen korosztálynak épült?  

Nagyon szeretik a vendégek és meglepődnek amikor meglátják, hiszen ilyen komplexummal nemigen találkozhatnak máshol. Az első emeletről induló  csúszdát 3-18 éves korig használhatják, a 3. és 4. emeletről induló csúszdák pedig  a 6-18 éves kor közötti vendégeknek készült. 

 

Szokatlan a hallba benyúló játékháló látványa is, ami messziről mutatja, hogy nálatok tényleg megérdemelt az öt szélforgó és minden erőtökkel azon dolgoztok, hogy a családdal érkezők élményekkel térjenek haza. Mik a visszajelzések?  

A kialakított játékterekre, programokra, animátorokra kizárólag pozitív visszajelzések érkeznek. 

 

Ele Fülöp és Ele Fanni milyen programokkal várja a gyerekeket a téli időszaban?  

A téli szüneten kívül a  tematikus hét kidolgozás alatt van de az bizzos, hogy nálunk folyamatos az animációs és egy gyerek se unatkozhat. 

https://velencespa.com/gyermekvilag/animacio