Aktuális

Teljeskörűen megújul a négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád**** superior

A közkedvelt visegrádi hotel gyönyörű környezete a közeljövőben a belső terekben is visszaköszön majd.

 

A 2022. nyárig tartó, csaknem egymilliárd forint ér­tékű megújulás érinti majd a lobby területét, az étte­rem berendezését, a szobák kialakítását, valamint egy egyedülálló gyermekvilág létrejöttét is. A fejlesztésre közel 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertek el a Pénzügyminisztérium (PM) pályázatán.

 

Az egyes területek átalakításának koncepciója, hogy a hotelt övező környezet színeit, formáit, anyagait a belső tereken is viszont láthassák a vendégek, így anyaghasználatban a fa, a különböző kőzetek és termé­szetesen a növények jelennek meg, a színekben pedig a barna, szürke és a zöld dominál. A kiválasztott bú­torok formavilága már a 21. század modernségét hozza, a lágy vonal­vezetés pedig a természet nyu­godtságát idézi. Minden prémium alapanyagokból, korszerű technoló­giával, fenntartható módon készül, hogy még inkább növelni tudjuk a vendégek elégedettségét.

 

Vizuálisan a megnyugtató színek, formailag a hullámzó Duna és a Visegrádi-hegység vonulatai kö­szönnek vissza az egyes szobák de­korációs elemeiben, új bútoraiban, így a hotel környezete már a belső tereken is megjelenik majd.

 

 

A legmodernebb technológiával felszerelt étterem látványkonyhai elemekkel bővül, így az étkezések új szintre emelkednek. Ehhez kiválóan kapcsolható a régió legszélesebb borválasztékával rendelkező bort­rezor, mely 350 tételt tesz elérhe­tővé a vendégek számára.

 

Az átalakítás során óriási családi él­ményközpont is létrejön, ahol több generáció is jól érzi majd magát. A háromszintes, 7 méter magas gyer­mekjátszó nem csupán a mérete miatt grandiózus: ügyességi pályát, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját, kézműves foglalkozásra alkalmas teret, valamint számtalan játékot rejt, így a régió egyik legkü­lönlegesebb ilyen jellegű foglalkoz­tatója lesz.