Aktuális

Teszteld családoddal a minősített családbarát szállásokat!

Legyél Te a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek egyikének bloggere/vloggere! Győzz meg minket tehetségedről és a KidsOasis csapata kiválasztja azokat a családokat, akik kipróbálhatják milyen a pihenés egy minősített családbarát szálláshelyen!
Teszteld családoddal a minősített családbarát szállásokat!

 

Ráadásul most különböző családtípusokat keresünk a feladatra!

֍ Egyszülős család. Gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő anyuka vagy apuka.

֍ Kiscsalád. Anyuka, apuka egy vagy két gyermekkel

֍ Nagycsalád. Anyuka, apuka és 3 vagy 4 gyermek

֍ Kisbabás család.

֍ Többgenerációs család. Szülők és nagyszülők együtt az unokával

Hogyan tudsz pályázni?

Küldd el blogodat/vlogodat a regisztrációs felületen keresztül és írd meg nekünk, miért te vagy az, akit keresünk! Töltsd ki a jelentkezési lapot, győzz meg minket tehetségedről és a KidsOasis csapata kiválasztja azokat a családokat, akik elutazhatnak a Minősített szálláshelyek egyikére!

Mit kérünk cserébe?

A bloggerektől minden utazásról beszámolót várunk a KidsOasis és saját honlapjukon található felületeken bejegyzés és/vagy videó formájában, hogy megmutassák mennyire más olyan szálláshelyen pihenni, ahol a család minden tagjára gondolnak.

Minden videós és írott tartalom a KidsOasis  és/vagy a blogger (vlogger) felületén jelenik meg (YouTube, magazin/ blog illetve Facebook), innen lehetséges majd tovább osztani illetve a tartalmakat felhasználni. Minden influencertől más-más megjelenéseket kérünk, hiszen mindenki másban jó.

Jelentkezz most!