Aktuális

Többgenerációs élmények a noszvaji dombok ölelésében

A családtagjainkkal eltöltött minőségi idő felbecsülhetetlen. Különösen igaz ez a nagyszülőkre: mindannyiunkban sok-sok emlék él, amit nagyiéknak köszönhetünk. Vidám közös pillanatok, melyekre örömmel tekintünk vissza. Nagypapa és nagymama mindig tanítanak valami hasznosat, nem utolsó sorban mindig kaphatók egy kis játékra. A noszvaji gyermek-, és bababarát szállodában, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban is tudjuk milyen fontos ez, hiszen nálunk minden apróság: kiegészítőink, programjaink is a gyerkőcök és szüleik, nagyszüleik kedvére valók. Törekvésünk, hogy kisebb-nagyobb családok számára könnyebbé tegyük az utazást és pihentetőbbé a nyaralást. 

Többgenerációs pihenések, családi utak esetén a szülők, gyerekek és nagyszülők családi lakosztályokban vagy összenyitható szobákban kerülnek elhelyezésre, igényeiknek megfelelően. Gyerekbarát szállodánkban családias hangulat, De la Motte éttermünkben kiemelt figyelem, ízletes ételek, animátoraink jóvoltából gyerek-, és felnőtt programok sora várja vendégeinket. Minden ajánlatot egyedileg készítünk el a családok számára. 

 

Advent idején pedig a megszokott Oxigén élménynél is többet kínálunk! Kivételes ajándékunk egy kis “énidő” a hozzánk látogatók számára. „Advent apának és anyának” csomagajánlatunkat foglalók számára megadott időpontokban APAMEGŐRZŐ üzemel Family Bárunkban, ahol részt vehetnek az apukák egy borkóstolón. Eközben az anyukák és csemeték részére extra gyerekfelügyelettel egybekötött foglalkozásokat szervezünk. Természetesen a lehetőség szabadon megcserélhető, az édesapák is részt vehetnek a programokon, miközben az anyukák családi wellness birodalmunk pihentető panorámája mellett is eltölthetik az ajándékba kapott “énidőt”. A döntés a kezetekben van! 

 

Miután az Adventi időszakban díszbe öltöztettük szívünket, Karácsony közeledtével nagy kérdés, hogy mivel örvendeztessük meg szeretteinket. Manapság nagyon népszerű különböző élmények ajándékozása. Sok szeretettel ajánljuk az Oxigén élményt (https://oxigenhotel.hu/ajandekutalvany-webaruhaz.html), amely szívet melengető ajándék a fa alatt névre szóló utalvány formájában, így a 2 éjszakás wellness pihenést tetszés szerinti időpontban használhatja fel a megajándékozott. Csendes sétákra, az élet programokkal teli pezsgésére, vagy a nyugalom és elegancia szigetére vágytok? A szűk család jönne pihenni, netán nagyobb családi összejövetelt terveztek? Lakjatok jól helyi fogásainkkal, ízleljétek meg a noszvaji gasztronómia különlegességeit, és vigyetek haza egyedi kézműves lekvárokat!

További információért és személyre szabott ajánlatunkért kattints a linkre (https://oxigenhotel.hu/ajandekutalvany-webaruhaz.html)!