Aktuális

Továbbra is KidsOasis minősített családbarát szálláshely a Tisza Balneum Hotel

A páratlan környezetben, a Tisza-tó közvetlen közelében található Tisza Balneum Hotel újabb két évre kapta meg a KidsOasis minősített családbarát szálláshely védjegyet és a hozzá tartozó négy szélforgós minősítést.

A szálloda a leállás ideje alatt sem tétlenkedett, folyamatos fejlesztést hajtottak végre és számos szolgáltatásuk újult meg. A dolgozók festéket és ecsetet ragadtak és újjá varázsolták a kopott felületeket. A Platán étteremben panoráma-teraszt létesítettek, látványkonyhát alakítottak ki és a gyerek svédasztal is megújult. Bővült a napozóterasz kapacitása, több napozóágy került a wellness részbe

A szálloda egy sor olyan szolgáltatással rendelkezik, ami miatt a gyerekekkel érkező vendégek kedvenc szállodája lehet. A családok nagyon értékelik az étteremben kialakított gyerek-svédasztal kínálatot, ahogyan a tágas és jól felszerelt Mókaland játszóházat is. A Tisza Balneum Hotelben is kapható az Irány a Tisza-tó című mese útikönyv, ami a szállodán kívüli programlehetőségekben segíti a családokat, de természetesen szállodán belül sem lehet unatkozni, mert a kreatív animátorok jobbnál jobb programokkal készülnek és persze ott van a hotel kabalafigurája Vidor Vidra is, aki idén ünnepli 5. születésnapját. Természeti adottságainak köszönhetően a szálloda bővelkedik programlehetőségekkel. Nemrég elkészült a Tisza-tó körüli kerékpárút is, így a szálloda bérelhető kerékpárjaival, amelyek között gyereküléssel felszerelt is akad-könnyedén felfedezhető a környék.

 

A KidsOasis célja továbbra is az, hogy a bőség zavarában megkönnyítse a családoknak a szállásválasztást és olyan kínálatot mutasson be, ahol csak olyan szálláshelyek találhatóak, amelyek valóban elkötelezettek a családok irányában és szolgáltatásaikon, felszereltségükön ez meg is mutatkozik.