Aktuális

Továbbra is minősített családbarát szálláshely a Nádas Tó Park Hotel

Újabb két évre érdemelte ki a KidsOasis Családbarát Szálláshelyek minősítést a pest megyei Vasadon található Nádas Tó Park Hotel méghozzá megérdemelten. Valóban példamutató, hogy a kezdetek óta mennyi kreatív családbarát fejlesztést hajtottak végre.

Egyre több család tudja, hogy alig fél órára a fővárostól, Vasadon, varászlatos környezetben egy olyan szálloda található, amelyikből ki se akarja tenni a lábát a vendég, ha egyszer becsekkolt. A szálláshely két mocsári teknős kabalája Nádi és Nadin már a bejárati ajtóról mosolyog, akikkel számos helyszínen találkozhatnak a gyerekek. Amíg a szülők bejelentkeznek, a kicsik a lobbyban található játszószobában játszhatnak vagy ha nem szeretnének kimaradni semmiből, akkor a kis fellépő lépcsőre állva ők is követhetik az eseményeket. Igazán figyelmes gesztus a szállodától.

A családoknak a két légterű szobáikat ajánlják. Kiságyat, kedves gyerek ágyneművel és minden biztonsági felszerelést eszközt bekészítenek kérésre, legyen az sarokvédő, éjszakai fény, nyitásgátló, fellépő vagy éppen kiskád.

A Nádas Tó Park Hotel valóban családbarát, mert a nagyobb gyerekek szórakoztatására is gondol. Egészen különleges és alaposan felszerelt az emeleti játszószobájuk, ahol pingpongasztal, biliárd, csocsó, kártyaasztal található, de itt kapott helyet a labdás mászóvár is.

Az étteremben gyermek étlapról választhatnak a gyerekek finomságokat. Ugyanitt egy igényes kis gyermeksarok is ki lett alakítva, ahol a gyerekek eltölthetnek egy kis időt, így apu vagy anyu megihatja a kávéját nyugodtan.

A szálloda vitathatatlanul nagy előnye, hogy olyan környezetben található, ami párját ritkítja. Nevéhez méltóan egy nádas tó közvetlen közelében áll és ezt a tavat körbe lehet sétálni, ami felér egy relaxációval, arról nem beszélve, hogy egy 9 állomásból álló tanösvény  lett kialakítva hozzá, amihez egy foglalkoztató füzetet is kérhet a vendég. Mire végigjárják a 9 állomást, nagyon sok a tó élővilágával kapcsolatos hasznos, érdekes tudásra tesznek szert a résztvevők. A tavon vízi-biciklizhet vagy csónakázhat is a vendég, sőt horgászásra is lehetőség van. Érdemes a hangulatos stégeken, padokon egy kicsit megpihenni és gyönyörködni a látványban.

Jó időben a tófürdő ad számtalan programlehetőséget a vendégeknek, de ne feledkezzünk meg a szálloda wellness részlegéről sem, ahol hamarosan külön gyerek pancsoló részleg egészíti ki a meglévő szolgáltatásokat, ezzel biztosítva a családos és a gyermekek nélkül érkező vendégek önfeledt pihenését.

Gratulálunk a Nádas Tó Park Hotelnek. Sok elégedett vendéget kívánunk nekik és azt, hogy továbbra is ilyen lelkesen, szeretettel és elhivatottan nyissanak a családok felé.