Aktuális

Továbbra is Minősített Családbarát Szálláshely a Portobello

Újabb két évre kapta meg a négy szélforgós KidsOasis minősítést a Portobello Yacht&Wellness Hotel.

Hogy ez mit jelent, azt jól tudják azok, akik tisztában vannak a KidsOasis szigorú kritériumrendszerével. A négy szélforgóhoz nem elegendő, ha van pár etetőszék az étteremben vagy éppen néhány játék a játszóházban. A négy szélforgós minősítéshez már elengedhetetlen az, hogy az étteremben gyermek-büféasztal legyen, ahol gyerekbarát menüsor és a kicsik kezébe illő étkészlet teszi még kényelmesebbé az étkezést. A Portobello Hotel elképesztő kreativitással valósította meg mindezt, így nem csoda, ha az étkezések idején a családok az étteremnek ezt a részét választják.

A szálloda vitathatatlanul nagy előnye, hogy közvetlen összeköttetésben áll a nemrég felújított Aquasziget Élményfürdővel. Igen, akár egy szál köntösben sétálhat át az egész család a szállodából az óriási wellness komplexumba, ahol a család minden tagja talál neki való medencét.

A négy szélforgó csak abban az esetben adható, ha a szálloda a biztonsági előírásoknak is megfelel. A Portobello Hotelbe érkező család - ha azt előre jelzi - úgy veheti át a szobát, hogy azt vakdugóval és éjszakai fénnyel látták el, illetve a fürdőszobai eszközök (fellépő, bili, csúszásgátló, kiskád és wc szűkítő) is elő vannak készítve.

A szálloda kabalaállata Zozó nagyon népszerű a kicsik körében, ahogyan a hozzá kapcsolódó animációs foglalkozások is. A Portobello Hotelben tágas játszószoba várja a gyermekeket, ami igényes és hiánytalan játékokkal van felszerelve.

Fontos az is, hogy a szálloda környékén milyen programok érhetőek el az oda látogató családok számára. Ebben a recepciós kollégák sokat segítenek, sőt bérelhető kerékpárokkal várják az Esztergom szépségeire kíváncsi családokat.