Aktuális

TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványban részesült a Tisza Balneum Hotel

A TripAdvisoron kapott folyamatosan kiváló értékeléseinek elismeréséül vehette át a Tisza Balneum Hotel a TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványát. A S4Y Hotel Management által üzemeltetett tiszafüredi Tisza Balneum Hotelben évről évre nő a szolgáltatások színvonala és ezzel együtt a vendégelégedettség is.
A közvetlenül a Tisza-tó partján fekvő épület 51 szobával, 16 apartmannal, wellness részleggel és 300 fős konferencia kapacitással várja a vendégeket.
TripAdvisor Kiválósági Tanúsítványban részesült a Tisza Balneum Hotel

A négycsillagos szálloda párok, gyermekes családok, háziállattal érkezők és konferenciavendégek ideális helyszíne, a szálloda minden vendégkör számára változatos programokat kínál. A vadregényes táj romantikus sétákra hívja az idelátogatókat, a szállodától induló csónaktúrák során a közeli madárrezervátum élővilága is megismerhető.

A gyermekek önfeledt kikapcsolódásáról a szállodában található csocsó, billiárd, darts, ping-pong és óriás jenga gondoskodnak, emellett főszezonban a MóKaland animátora kézműves foglalkozásokkal színesíti a programkínálatot. A szálloda szívesen fogadja a háziállatokat is, érkezéskor ingyenes kutya-vagy macskatáp bekészítésével teremtik meg a háziállatok számára is az otthonos légkört.

A rendezvényre érkező vendégeket a magas színvonalú konferencia szolgáltatások mellett nem mindennapi csapatépítő programok várják, mint például a Kalandsziget drótkötélpályás kalandpark, a nemrégiben megnyitott sarudi vízi élménypark, sárkányhajózás vagy egyéb vízi csapatépítő programok.

A vendégelégedettség növelése folyamatosan nagy hangsúlyt kap a szállodában, a közeljövőben több szolgáltatásfejlesztés és beruházás várható.