Aktuális

Üdvözlet a Patium Hotelből!

Üdvözletünk kedves leendő és visszatérő vendégeinknek a Csongrád Megye székhelyeként ismert Szegedről annak is szívében található Hotel Partium-ból***! 

Szegedet sokan a fesztiválvárosként szokták emlegetni, pedig eme város ugyanekkor gazdag történelmi múlttal, jelentős szellemi és kulturális hagyományokkal rendelkezik. Szeged egyik érdekessége például a Dóm tér, amely megegyező méretű a Velencében található Szent Márk térrel, illetve az ugyan ezen a téren található Fogadalmi templom rózsaablaka pedig Szeged és az akkori uralkodó házainak címereit őrzi napjainkig.

Engedd meg, hogy ne csak Szeged városának titkait osszam meg Veletek hanem hogy miért is lenne érdemes megtekintenetek szállodánk által nyújtotta lehetőségeket. A Hotel Partium*** az idei évben is segítőkész kollégákkal és kiemelkedő kedvezményekkel várja visszatérő és új szálló vendéget! Ha még nem jártál nálunk akkor ne szalaszd el a lehetőséget! Szállodánk a KidsOasis által minősített 3 szélforgós családbarát szálláshely, ahol a családok alapvető szükségleteinek igyekszünk maximálisan eleget tenni. Legyen szó egyéjszakás pihenésről, hosszú hétvégéről vagy nyaralásról, a Hotel Partium*** lesz a lehető legjobb választás Neked és a családodnak. Szállodánk épülete kétszintes és 12 szobával rendelkezik, amelyek egyágyas, két külön ágyas és franciaágyas összeállításban áll vendégeink rendelkezésére. Franciaágyas szobáinkból, négy pótággyal, illetve igény esetén babaággyal is bővíthető, így családok is élvezhetik szállodánk kényelmét és nyugalmát. Szállodánk által biztosított baba- és gyermekbarát szolgáltatásaink: babaágy (0-3 éves korig), babaágyhoz ágynemű szett, babakád, babakocsi, éttermünkben biztosítani tudunk etetőszéket, illetve „törés biztos” evőkészletet és cumisüvegmelegítőt. Ha szeret a kis család utazgatni és szeretne részesévé válni a színes, izgalmas programoknak és még több érdekességet megtudni Szegedről akkor ezt megteheti az év bármely évszakában, ne gondolkodj, nézd át megújult weboldalunkat és ajánlatainkat mielőbb!

Sok Szeretettel vár mindenkit a Hotel Partium*** Csapata!

http://www.partiumhotel.hu/