Aktuális

Újabb két évre öt szélforgós a Velence Resort&Spa

A Velence Resort&Spa az elsők között kapta meg a KidsOasis Minősített Családbarát Szálláshely védjegyet és azóta is elkötelezettek a családdal hozzájuk érkező vendégek irányába. Nemrég újabb két évre kapták meg a legmagasabb, öt szélforgós minősítést.

A meglévő baba és gyerekbarát szolgáltatásaik mellé újabb, különleges újtást vezettek be, ami a kicsik és nagyok kedvence lesz. Felsorolni is nehéz milyen sok programmal, játékkal, animációs foglalkozással  és a családok kényelmét megkönnyítő szolgáltatással kedveskednek a hozzájuk érkező családoknak.

 

 

A gyerekeket több játszóházzal várják, különböző korosztálynak megfelelően, sőt 3 éves kortól gyerekfelügyelet is tudnak biztosítani így náluk  a szülők valóban tudnak pihenni, kicsit csak egymásra figyelni.

A három szintes Dzsungel játszóházuk a kisiskolásoknak ajánlott, a játszóház mini változata viszont a kisebbeknek is biztonságosan használható.

A szálloda egyik legújabb fejlesztése a különleges hálós játszótér, ami a  Velence Resort &Spa  lobbyjába lépve, a „levegőben” látható és  ami 14 éves korig nyújt élményt a gyerekeknek. A hálóval minden oldalról körbevett játszóban függő labdák, rögzített és lengő mászóháló, fészekhinta, függő, hálós alagút garantálja a gyerekek szórakozását, játékos mozgásfejlesztését.

 

 

Másik újdonsága, ami egyedivé teszi a szálláshelyet, az óriás csúszda, ami két korosztálynak készült és amivel a felső szintről csúszdán érkezhetnek a lobbyba a legbátrabbak.

A Hempergő a babákat és a kisgyermekekre 0 - 4 éves korig. Megtalálható itt mini baba csúszda, aprócska hintaszék, játszószőnyegek, matató fal, kis tükrök és színes játékkockák, autók, puha párnák, plüss állatok. A Hempergő játszóház mellett közvetlenül elérhető egy mosdó, pelenkázóval. Ugyanitt egy mikrohullámú sütő is rendelkezésre áll, ahol a nap 24 órájában önállóan meg tudják melegíteni a gyermekük ételét vagyis tényleg minden részletre gondoltak.

A Játékszigeten képzett animátorok várják gyermeküket, kreatív játszóházzal, sok-sok játékkal, változatos tematikára épülő kézműves foglalkozásokkal.

Élményfürdőjükben a bébi pancsolótól kezdve a sodró folyosóig minden korosztály megtalálja a neki való fürdőzési lehetőséget.  

A szálloda kabala figurái Ele-Fülöp és Ele-Fannival naponta találkozhatnak a gyerekek, sőt egyedülálló módon szépségkuckóval és wellness kezeléssel várják a kislányokat. Esténként  az oklevelek osztásánál, illetve a mini discoban is mindig jelen vannak, a legkisebbek örömére.

 

Vacsoránál külön gyermekbüfét kínálnak, változatos, gyerekek által leginkább kedvelt ételekkel

Egy éves kor alatti babák számára Univer bébiételeket kínálnak a félpanziós ellátás keretén belül. A bébiételeket  mind reggelinél, mind vacsoránál megtalálják a svédasztalon. Térítésmentesen készítenek be cumisüveg melegítőt, amennyiben ezt előre igénylik, ahogyan a többi babafelszerelés is kérésre elérhető. (Babakád, wc szűkítő, fellépő és biztonsági eszközök)

6 év alatti gyermekek ingyenesen nyaralhatnak szállodánkban, 6 és 14 év közötti gyerkőcök részére pedig kedvezményes árakat biztosítanak.
 

A Velencei-tó környéke számos felfedeznivalót kínál az egész család számára, amihez segítséget ad az Irány a Velencei-tó mese útikönyv, ami a KidsOasis és a Manó könyvek közös munkájának köszönhetően a mese nyelvén mutatja be mit érdemes megnézni a környéken, ha szállodán kívülre merészkedne a család, arról nem beszélve, hogy a mesebeli család is az öt szélforgós Velence Resort &Spa-ban pihen.

Idén a nagy szárazság miatt,  mindenki nagy szomorúságára a Velence tó vízszintje igencsak leapadt, fürdőzésre alkalmatlanná vált. Ilyenkor duplán szerencsés ha olyan szálláshelyen pihen a a család, ami önmagában is számos programlehetőséget kínál falain belül és kívül is. A Velence Resort & Spa pont ilyen.