Aktuális

Újabb utazó nagykövetek a KidsOasis Minősített Családbarát szálláshelyeknél!

Második alkalommal mozgatta meg a bloggervilágot a KidsOasis Utazó nagykövet felhívása, amelyben bloggereket/vloggereket kerestünk. Olyanokat, akiknek bejáratott, ismert, közönséggel rendelkező blogjuk vagy más közösségi csatornájuk van és örömmel vállalkoznak arra, hogy családjukkal 3 napot eltöltsenek egy-egy KidsOasis családbarát szálláshelyen és részletesen beszámolnak az élményről. A több mint 50 pályázók közül 7 szerencsés és méltán népszerű blogger vett részt a felkészítő workshopon.

A zsűri döntése alapján 7 blogger kaphatta meg a megbízást. Ők azok, akik 3 napig élvezhetik egy-egy KidsOasis szálláshely vendégszeretetét, majd online felületeiken beszámolnak arról, hogy milyen a pihenés egy minősített családbarát szálláshelyen.

2018. április 26-án egy workshop keretén belül ismerkedett össze a 7 blogger, ahol a bemutatkozást követően a KidsOasis ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó mondta el, hogy milyen szempontok szerint zajlott a 21 KidsOasis szálláshelyek minősítése.

Kelemen Attila turisztikai menedzser a szálláshelyek szempontjából beszélt a videókészítésről. Hasznos és sok-sok tanáccsal megtűzdelt előadása igazán inspiráló volt a jelenlevő, videózásban már gyakorlott bloggereknek is.

Frankó Ágnes, a KidsOasis kreatív és vendégkapcsolati menedzsere összefoglalta, mire készüljenek a bloggerek és milyen elvárásoknak kell megfelelniük. Felkészítésükben rövid előadással segítségére volt Wéner-Kovács Fanni, a 2018-as utazó bloggerek egyike. A közös érdeklődés meghozta az igazi kávéházi hangulatot: sok-sok kérdés, tanács, tapasztalatcsere és oldott beszélgetés alakult ki.

Felületeinken hamarosan bemutatjuk a bloggereket és azt is eláruljuk, mely szálláshelyeket tesztelhetik majd.

Utazó nagyköveteink 2019-ben: Csiki Judit, Endrész Tímea, Laky Zsuzsi, Papp Cecília, Szabó Patrícia, Ficza János, Sánta Dávid.