Aktuális

Vakáció Esztergomban? Miért is ne!

Titeket is vár a négy szélforgós Portobello Wellness & Yacht Hotel nyári varázsvilága! Csobbanjatok az Aquasziget Élményfürdő medencéiben, élvezzétek a hullámmedence által nyújtott izgalmakat és versenyezzetek kacskaringós csúszdákon!

Néhány őszinte vélemény vendégeik tollából:

Tudjuk, hogy minden reklámszövegnél többet érnek a valódi vendég vélemények, így aztán mi most ezekből osztunk meg párat veletek. Büszkék vagyunk a családos vendégeink elégedett szavaira, a dicséretekre. Nekünk továbbra is a  hozzánk érkező családok macimális kiszolgálása és kényelme az elsődleges szempont. Babával, totyogóval, ovissal, sulissal vagy kamasszal érkeznétek? Nálunk minden korosztály jól érzi majd magát. 

 

„Gyönyörű környezetben egy gyönyörű szálloda. A személyzet fiatal illemtudó és nagyon segítőkész. Mi egy 10 hónapos gyerekkel voltunk minden tökéletes volt. Játszószoba ami tele van játékokkal a fürdő nagyon szuper az összes medence hőfoka jó a babáknak. Köszönjük ezt az élményt pihenést a Portobello személyzetének!”

**********************

Abszolút gyerekbarát a szálloda, az étteremben fenntartanak helyeket a családos vendégek részére, ill. van egy remekül felszerelt gyereksarok is, ahol a lurkók elfoglalhatják magukat amíg a szüleik étkeznek.”

***********************

„Igazi család barát hotel, nem csak annak hívják magukat. Biztos visszajövünk akár többször is. Az étel finom volt és sokoldalú, tetszett, hogy volt külön pult kisgyermekeknek, a játék gyerekkonyha nagyon kedves megoldás. A játszószoba jól fel volt szerelve, különösen a játszó/ugráló/mászókás/kislabdás örjöngő tetszett a legjobban. A lobbyban a bejárat mellett rengeted műanyag kismotor volt, ami igazán kedves volt a szállodától.”

 

Ha kedvet kaptatok, ne habozzatok, foglaljatok még ma! www.portobello.hu