Aktuális

Varázslatos karácsony a PORTOBELLO-BAN

Egy igazi élő történelem Esztergom városa, ahol nemcsak a múlt elevenedik meg, hanem a karácsonyi hangulat is teljesen átjárja az év legszebb időszakában. 

A négy szélforgós Portobello Hotel számos programlehetőséggel várja azokat, akik szeretnének elvonulni a nagyváros zajától, és meghitten, családi körben ünnepelni a karácsonyt. 

A város főtere ebben az időszakban vásárral, helyi termékekkel várja az ide érkezőket, a szállodában pedig az ünnepi hangulatot erősíti a karácsonyi vacsora, vagy akár egy közös filmnézés a családdal egy finom kakaó kíséretében.  

A tél nem tél sült gesztenye és ízletesebbnél ízletesebb forralt borok nélkül, amit szintén van lehetőségünk náluk kipróbálni az oda érkezőknek.  

Játszóházukban ilyenkor animátorok várják a fiatalokat ünnepi énekekkel, és kézműves foglalkozással, hogy a gyermekek személyes, és névreszóló ajándékokkal tudják meglepni a családtagokat. 

Az év fáradalmait mindenképp fontos kipihenni és felkészülni a következő időszakra, melyhez tökéletes helyszínt nyújt a szállodából egy üvegfolyósón megközelíthető AquaSziget Élményfürdő. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra megfelelő eszközöket arra, hogy aktívan, de mégis élménydúsan töltsék az év utolsó napjait. A csúszdák és élménymedencék mellett szaunák biztosítják a tökéletes kikapcsolódást, amit mindenképp érdemes kipróbálni, ha náluk jártok!  

Ha még nem tudjátok, hol töltsétek a karácsonyt, mi tudjuk a választ! Az ünnepi csomagról részletesen itt tudtok olvasni: https://bit.ly/45MmoSx  

 

Töltsétek náluk, együtt a szeretet ünnepét!