Aktuális

Varázslatos vízi élmények: ezért szeretik a vendégek a Thermal Hotel Visegrád****superior medencéit

3000 négyzetméteren elterülő Lepence Spa wellness részlegük 7 medencéje egész évben szuper vízi élményeket kínál látogatóiknak, de nyáron még nagyobb hangsúlyt kap a kikapcsolódás, felfrissülés.

Vannak, akik csak ezért érkeznek hozzájuk, de olyanok is, akik a nyaralásuk alatt is megtartanák úszóedzésüket, megint mások viszont termálmedencéikre is kíváncsiak. Lássuk, melyik medence mivel hódította meg a négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád látogatóit. .

 

1. A kinti-benti élményfürdő különleges kapcsolatot kínál a szálloda kinti és benti része közt. Vendégeik nagyon szeretik, hogy bentről ki lehet úszni, a víz úgyszólván körbevisz, közben pedig a hatalmas medence több szegletében meg lehet állni élvezni a vízsugarak nyújtotta kellemes masszírozást.

 

Nincs is pihentetőbb, mint átadni magad a buborékok frissítő hatásának! De ha egy kis szünetre vágynál, a sekélyebb részeken fel lehet ülni napozni is, amit számos vendég ki is használ.

 

2. A nyári időszakban legnépszerűbb Acapulco medene  az épület oldalánál helyezkedik el, így három oldalról is a természet határolja. Ti is azonnal beleszerethettek, akár a gyerekekkel is, mert a sekélyebb részben a kicsik is pancsolhatnak. De ha alvásidőben a Nagyi fent marad a kicsikkel a szobában, ti lejöhettek a pároddal, hogy a medence mélyebb végében szusszannátok egy kicsit. És ehhez még úszni sem kell, ugyanis a víz itt pont nyakig ér, lehetővé téve a kellemes ellazulást.

 

3. Az úszómedence főleg azoknak kedvez, akik a nyaralás alatt sem szeretnék kihagyni edzésüket, és a hosszokat gyönyörű környezetben rónák. A mellette lévő Grill teraszon pedig minden adott a ledolgozott kalóriák gyors visszapótlásához: isteni grillhúsok, saláták közül lehet válogatni, de marha burger és gofri is kapható itt.

 

4. A két termál medence is egész évben népszerű a vendégeink körében, mert 39.5 fokos termálvize magas kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalma mellett további értékes elemeket is tartalmaz  Ez az összetétel teszi remek gyulladáscsökkentővé, de allergia, izom- és idegfájdalmak, mozgásszervi panaszok, epe- vese- és érgörcsök kezelésében is hatékony segítség lehet.

 

A gyerekeket érdemes a párodra bízni, míg megmártózol benne a Nagymamával. Utána pedig egészségmegőrző, illetve kozmetikai vagy szépészeti kezeléseink közül is válogathattok, ezekről érdeklődj a szálloda recepcióján.