Aktuális

Villapark Várgesztes – hamarosan itt a nyár

Medenceparti pihenés, kényelmes házak, hűsítő koktélok, szabadtéri élmények minden mennyiségben. A Komfort és Komfort Plus apartmanházak most 15% extra kedvezménnyel foglalhatók. Biztosítsátok be helyeteket egy fergeteges nyaralásra!


.

Vár a Villapark, Várgesztesen Élvezzék az együtt töltött időt, hiszen a Villaparkban a közös programok által a család minden tagja feltöltődik. Tavaszi vagy nyári kikapcsolódás? A Villapark minden évszakban remek lehetőségeket kínál: - kényelmes komfortos házak, - frissítő, gyönyörű környezet, - melegvizes wellness, - gasztroélmények várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Medenceparti pihenés, kényelmes házak, hűsítő koktélok, szabadtéri élmények minden mennyiségben. Komfort és Komfort Plus apartmanházaink most 15% extra kedvezménnyel foglalhatók. Biztosítsátok be helyeteket egy fergeteges nyaralásra!

Élményekkel és programokkal tele Napozás, csúszdázás, finom ételek, frissítő italok és finom ételek a természet ölelésében. Az egész nyár folyamán változatos animációs programokon szórakozhatnak a gyerekek és felnőttek egyaránt. Gyűjtsetek emlékeket a közös nyaralások alkalmával!

Újdonság! Animációs programjaik mellett Park Centrum épületünkben bowling, biliárd és csocsó is várja vendégeiket, ezek mellett egy újdonsággal bővült szórakoztató központjuk, próbáljátok ki új léghokiasztalukat!

 

Vendégeik az alábbi visszajelzéseket osztották meg pihenésük alkalmával:

"Idén már másodszor választottuk a Villaparkot. Gyerekekkel(is) a legideálisabb nyaralóhely, gyönyörű a környezet, mindennel felszereltek, kényelmesek, modernek a házak, minden ott van egy karnyújtásnyira, a személyzet nagyon kedves és segítőkész és az étel különösen finom, bőséges! Nagyon sok program és szórakozási lehetőséget kínálnak."

"Rugalmas, minden kérést megoldó személyzet. Köszönjük szépen, hogy lehetőségünk volt a kért apartmanházban eltölteni ezt a kellemes hetet. Már harmadjára voltunk és minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon kedves volt, az ételek finomak voltak, a ház adta lehetőségek is élvezetesek."