Aktuális

VISEGRÁDI LÉLEGZETLÁNCOLAT – HOGY ŐK IS FELLÉLEGEZHESSENEK

A visegrádi szállodások közös összefogása a most értünk helytállókért! A Thermal Hotel Visegrád****superior ötlete nyomán, a többi visegrádi szállodával együttműködésben a Föld Napján, április 22-én útjára indította a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület a Visegrádi Lélegzetláncolat kampányát.

112 – a mindenki által jól ismert segélyhívó szám

 

A vonal végén most nyolc visegrádi szálloda, nevezetesen a Thermal Hotel Visegrád****superior, a Hotel Silvanus****, a Hotel Visegrád****, a Royal Club Hotel****superior, a Patak Park Hotel, a Hotel Honti, a Vár Hotel Kastélyszálló és a Butikhotel Visegrád.

 

Ők együttesen 112 db 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánlanak fel az egészségügyben, gyógyszertárakban és a kereskedelemben dolgozók részére, hogy a veszélyhelyzet fáradalmait a járvány levonulása után Visegrádon pihenhessék ki.

 

Az Egyesület a facebook oldalán, a VisitVisegrád oldalon kommunikálja a kampányt, de a weboldalukon - www.visitvisegrad.hu - is ismertetik a kezdeményezés részleteit.

 

Azt kérik, hogy az olvasók állítsanak jelöltet, javasoljanak egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki szerintük megérdemelne egy ilyen pihenést. A jelölést facebook üzenetben lehet megtenni 2020. május 20-ig, a pihenést elnyert Hősöket pedig 2020. május 25-én hirdetik ki.

 

Emellett egy nyereményjátékkal is kedveskednek azoknak, akik kedvelik a VisitVisegrád facebook oldalukat és megosztják a kampányukat ismerőseikkel, hogy ezáltal még több emberhez jusson el a felhívásuk. A kampány lezártát követően köztük kerül kisorsolásra az a 8 db, 2 fős, 2 éjszakás utalvány, melyet szintén a 8 visegrádi szálloda ajánlott fel!

 

#maradjotthon #együttsikerülnifog #ahősökköztünkjárnak #visitvisegrad