Aktuális

Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!

Az öt szélforgós család- és bababarát Oxigén Family Hotelben nem csak a szórakozáson van a hangsúly, hanem az egészség is fontos szerepet kap egy családi wellness során! A kedvezményes „Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!” ajánlat ajándék vitamin-, és gyümölcstál-bekészítéssel, masszázskuponnal és díjmentes extra wellnesshasználattal foglalható ősszel és télen.

Kényelem és komfort

Természetesen az extra ajándékokért cserébe a megszokott színvonalas szolgáltatásokról sem kell lemondanod! Ugyanúgy jár a 10 éven aluli gyerkőcöknek napi 5 étkezés, picurkáknak bébiétel, díjmentes kiegészítőket kérhetsz a szobába, és 100+1 bababarát szolgáltatásunk minden elemét igénybe veheted.

Őszi wellness babával

Érdemes kevésbé felkapott időszakokban is utazni, hiszen az Oxigén Family Hotelben  novemberi hétköznapokon is vannak gyerekprogramok, és a kisebb létszám miatt sokkal több figyelem jut egy-egy lurkóra. A babaúszás, mondókázós foglalkozások és még talán a mesedélután is sokkal szórakoztatóbb, ha nem kell a helyet vadászni a játszószőnyegen, hanem mindenki kényelmesen elfér.

Gyermekfelügyelet – pár perc a szülőknek 

Egy igazi gyerekbarát szállodában gyermekfelügyelet is elérhető, így teljesül a csomagajánlatban ígért nyugalom is! Az animátorok a gyerekprogramok szervezésén kívül gyerekfelügyeletet is szívesen vállalnak, amit személyesen tudsz egyeztetni. Így anya és apa is kap néhány extra percet ajándékba, amikor csendben megihat egy forró kávét, vagy részt vehet egy lazító masszázson.

Rekreáció és egészségmegőrzés

A családi wellness egészségmegőrző hatása vitathatatlan – azon túl, hogy egészen jóleső érzés a szauna panorámaablakából nézni a kint didergő faleveleket, míg mi a kellemes melegben ücsörgünk. Egy minőségi vitaminkészítménnyel, gyümölcs-bekészítéssel és némi gyerekprogrammal megspékelve kész is van a télre felkészítő-immunerősítő recept az egész családnak: Vitamin a testnek, nyugalom a léleknek!