Aktuális

Vízbirodalmi élmények budapesti kalandozással

Ha már az idei esztendő sem a nagy utazásokról szól, a különleges helyzetet mindenképpen érdemes kihasználni arra, hogy a maga természetes szépségében fedezzük fel a külföldi turistatömegek nélküli Budapestet. 

Ha pedig Budapest, akkor Aquaworld Resort Budapest, ahol a vízi birodalomban eltöltött fürdőzés után az is kiderül, miért keresték fel évente milliók a magyar főváros csodáit.

All in one – vagyis minden egy helyen. Egy mondattal így lehet jellemezni az Aquaworld Resort Budapest komplexumot. Hiszen a négycsillagos és négy KidsOasis szélforgós hotel és a hozzá tartozó vízi birodalom egyszerre kínálja a fürdőzés élményét és mellé Budapest minden attrakcióját a történelmi belvárossal és a Duna-parttal. Az Aquaworld Resort Budapest többet ad a fürdőzés élményénél.

Budapest határánál elterülő Aquaworld tökéletes nyári fürdőzési élményeket kínál a család minden tagjának. A régió első és egyben legnagyobb vízi birodalmában a szó szoros értelmében igaz, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig garantált a kikapcsolódás.

Itt a felnőttek sem unatkoznak!
Miközben az Oriental Spa medencéi és különféle masszázsai wellness élményeket ígérnek, a fittness, a squash és a teniszpálya azoknak szól, akik a nyaralás idején sem mondanak le a sportolás élményéről.

A legnagyobb attrakció azonban természetesen a fedett élményfürdő által kínált 15 medence és a 11 darab, összesen közel 1 km hosszú csúszda, amelyek mindegyike más és más izgalmakat nyújt. De van itt gyermek és élménymedence, hullámfürdő, egy 400 m2 alapterületű Spray Park és játszóház is.

Szállásként pedig a négycsillagos Aquaworld Resort teljesen megújult lakóegysége – szobák, családi szobák és lakosztályok –, garantálja a kényelmes pihenést, a szálloda étterme pedig a változatos gasztronómiai élményeket.

Ha pedig nyaralás, akkor a fürdés élménye mellett kár lenne kihagyni egy olyan izgalmas világváros élményeit, mint amilyen Budapest. A főváros sokkal szebb, sokkal értékesebb látványt ad, mint amit gondolnánk. Egy kellemes séta az Andrássy úton, a Milleniumi emlékműig. Vizit az Országházhoz és a teljesen megújult Kossuth Térre, a Duna-parti Panoráma látványa a Lánchíddal, vagy egy kisebb túra a Világörökség részének számító Budai Várnegyedbe, a Halászbástyához és Mátyás-templomhoz.

Felsorolni is nehéz mi mindent érdemes megnézni Budapesten, amihez tökéletes kiindulópont és plusz élményforrás az Aquaworld Resort Budapest.