Test és lélek

7 kevésbé ismert romantikus film, amikkel csodás tájakra utazhatsz

Biztosan láttad már a Napsütötte Toszkánát, a Levelek Júliának vagy a Mamma Mia filmeket és utaztál Julia Robertsszel Olaszországba, Indiába és Balira. Ha te is imádod a gyönyörű helyszíneket és a romantikus filmeket, van még néhány tippem, ezeket a filmeket is érdemes megnézned!

Holiday in wild / Karácsony a vadonban

 

Éppen csak egy kicsit karácsonyos, viszont annál inkább több van benne a mesés Afrikából és az elefántokból, na meg a Szex és New Yorkból ismert Charlotte-t is egy egészen más oldaláról ismerhetjük meg.
Romantikus, kedves film egy bekuckózós estéhez.

 

 

Dare to be wild / A vadon kertje

 

A film egy igaz történet, minden idők 10 leghíresebb tájépítészeinek egyikének, Mary Reynoldsnak az életéről szól. Töretlen hittel és lelkesedéssel készül a fiatal lány a híres Chelsea Virágkiállításra, de előtte még Etiópiába kalauzol minket a film.
Gyönyörű képek, elgondolkodtató tartalom, ha egy szép filmre, egy kis motivációra, megerősítésre, lelki feltöltődésre vágysz.

 

 

Aloha

 

Bradley Cooper és Emma Stone minden filmben édesek. Ebben éppen vadászpilóták és még a mindig gyönyörű (és szerelmes) Rachel McAdamst is a szereplők között találjuk.
Szerethető karakterek, egyszer nézhető film, amin Hawaii hangulata sokat dob.

 

 

Falling Inn Love / Szerelem első vendéglátásra

 

Egy nagyon bájos történet, amelyben Gabrielával utazhatunk, az átlagos városi lánnyal San Franciscoból egyenesen a csodás Új-Zélandra. Egy internetes játék során nyer egy kisvárosi fogadót, amit ugyan fel kell újítani, ám egy jóképű, kedves helyi építési vállalkozó segít neki. Minden szereplő nagyon imádnivaló, jól fogsz szórakozni!

 

 

Heartbreaker / Szívrablók

 

Francia-monacói romantikus vígjátékról van szó, ami a káprázatos Monacoba repít. Bámulatos felvételek a szépséges Földközi-tengerről, a kikötőről, a sziklákról, de a George Michael dal éneklése az autóban, a főszereplők szexi mosolya vagy a Dirty Dancing jelenet is óriási! Ezt a filmet imádni fogod! Tipp: ne olvasd el előre, miről szól!

 

 

Keleti nyugalom – Marigold Hotel

 

A lenyűgöző Indiában játszódik, 7 brit nyugdíjas utazik ide egy szállodába, ami nem igazán felel meg a hirdetésben leírtaknak. Nem más, mint a Gettómilliomosból ismert Dev Patel fogadja őket és a váratlan fordulatok után azért happy end a vége. Bár nem annyira nevezném vígjátéknak, de kifejezetten életigenlő film, ami megmosolyogtat és feltölt.

 

Vicky Cristina Barcelona

 

Woody Allen filmje visszaadja Barcelona lüktetését, pezsgését, megmutatja, hogy milyen fantasztikus ez a város. Két egészen különböző értékrenddel, meglátásokkal rendelkező barátnő nyaralásáról szól a film. Sok szál, több nő, egy pasi és egy pörgős film. Egyszer élünk, élvezzük az életet!- ha te is így élsz, szeretni fogod ezt a filmet!

 

 

Jó filmezést, jó kikapcsolódást!