Test és lélek

Nem csak a felnőttek kiváltsága a masszázs!

Gyertek el a Velence Resort & Spa szállodába és ti is tapasztalhatjátok a fenti állítás hitelességét.  A hotel kiváló szakemberei gondoskodnak frissítő és feltöltő kezelésekről,  hogy az iskola, a különórák és a nehéz iskolatáska okozta felnőttes hétköznapok egy rövid időre feledésbe merüljenek, és igazán el tudják engedni magukat a gyerekek is. Ele-Fülöp kókuszos varázserő és Ele-Fanni epres masszázsa garantált felfrissülést jelent.
Nem csak a felnőttek kiváltsága a masszázs!

Három hónapostól egy éves korig alkalmazható a babamasszázs, amelynek során az életkoruknak megfelelő, fejlődésüket elősegítő masszázst alkalmaznak a szakemberek, nagyon pontosan irányzott, speciális, simogató, nyugtató érintésekkel. A kezelést a baba állapotfelmérése után kezdi meg a masszőr, és folyamatosan konzultál a szülővel, hogy otthon, fürdetés után hogyan mozgassa a babát, ezzel elősegítve az optimális fejlődésmenetet, illetve hogyan erősítse a babában a védelem és biztonság érzetét.

Új babajátszó nyílt!

A szálloda babáknak szánt infrastrukturális szolgáltatásai is bővültek a közelmúltban. A recepció feletti játszószoba jelentős átalakuláson esett át, gyönyörű, színes, mesés festést kapott. Berendezése szintén a babákra fókuszál, mini babacsúszda, aprócska hintaszék, játszószőnyeg, matatófal, kistükrök és színes játékkockák, autók, puha párnák, plüss állatok, csak néhány az ott elhelyezett játékok közül. A „Hempergő” elnevezésű játszóhely elsősorban a legkisebbeket és szüleiket várja. Az ugyancsak itt található Ele-Fülöp magasságmérő megmutatja, hogy mennyit nőttek a lurkók két pihenés között, a gyermekek növése akár tini korukig követhetővé válik.

 

A Velence Resort&Spa és családbarát csomagajánlatai.