Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

THERMAL HOTEL VISEGRÁD

2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

Tájegység: Dunántúl

Típus: SzállodaJelleg: Wellness

Minősítés:

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

WellnessWellness

Saját strandSaját strand

JátszószobaJátszószoba

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Vízparti

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

KIDSOASIS AJÁNLÓ

A Thermal Hotel Visegrád különleges természeti adottságokkal rendelkezik. Egyrészről a Dunakanyar szépségében gyönyörködhetnek a vendégek, másrészről a hotel wellness központját élvezhetik, melyet gyógyhatású víz táplálja. Elsősorban azoknak a családoknak ajánljuk, akik a pihenésüket egy kis wellnessel szeretnék összekötni. A hotel wellness központja a család minden tagjának kínál szórakozási lehetőséget. A gyerekeket vízi játékok, a felnőtteket vízi élmények, vízben lévő mozgási lehetőségek, szaunák várják. A gyerekeket nem csak a vízben várják élmények, hanem szárazon is! Felfedezhetik Visi Mókus játékbirodalmát, az animációs programokon együtt alkothatnak, játszhatnak, vetélkedhetnek a többi gyerekkel. A szálloda a vendéglátásra is nagy figyelmet fordít, az étteremben finom, ízletes és bőséges választék várja a családok kisebb és nagyobb tagjait. A környék népszerű kirándulóhely, számos programlehetőséget és látnivalót fedezhettek fel Visegrádon.

Foglalj most!