Aktuális

A Thermal Hotel Visegrád három kívánságot teljesített

A négy KidsOasis szélforgós Thermal Hotel Visegrád****superior, a Csodalámpa Alapítvány támogatója. Hogy mit jelent ez? A Csodalámpa Alapítvány 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy a kívánságok megvalósításával váratlan örömet, maradandó élményt és ezzel erőt adjanak a gyermekeknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez.

A négy KidsOasis szélforgósThermal Hotel Visegrád****superior immár 2. éve kéri vendégeit, hogy csatlakozzanak

a "Nagybeteg Gyerekek Álmaiért" kampányukhoz és támogassák kijelentkezéskor 500 Ft-tal a Csodalámpa Alapítványt.

 

A kampány sikerességét mi sem bizonyítja jobban, hogy az utóbbi időszakban 3 gyermek kívánságát is tudta segíteni a Thermal Hotel Visegrád****superior szálloda, a vendégek felajánlásainak köszönhetően:

 

Dávid 12 éves, nagyon szereti az állatokat, betegsége súlyosbodása előtt lovagolni járt. Szívesen játszik a szabadban kutyájával, Fortunával. Szeret olvasni, legózni, számítógépen játszani. Nagyon szorgalmasan tanul, kedvenc tantárgya a környezetismeret. Van egy játék a számítógépen, amit nagyon kedvel. A Planet Zoo, de sajnos az otthoni gépe nem indítja el, ezért Dávid komoly kéréssel fordult az alapítványhoz. Nagyon szeretne egy olyan laptopot kapni, amin ez a játék működik. Szívesen teljesítette az alapítvány a Thermal Hotel Visegrád**** közreműködésével ezt a kívánságot, Dávid pedig nagy örömmel és lelkesen vetette bele magát az új gép beüzemelésébe. Így lett Dávid egy komoly laptop tulajdonosa, amin játszani és tanulni is lehet egyaránt.

 

Márk 13 éves, már régebben kinézett egy kanapét, melyet szeretett volna a szobájába. Így nem is gondolkozott sokat, amikor megtudta, hogy kívánhat valamit a Csodalámpa Alapítványtól. Rögtön tudta, mit kér. Igaz, kicsit várni kellett rá, de annál nagyobb volt az öröm, amikor megérkezett. Márknak nagyon tetszik az új kanapé, mely amellett, hogy kényelmes, egyben dísze is lett szobájának.

 

Anna 17 éves, a kórházi kezelések alatt nem csinálhatott semmit, csak feküdnie volt szabad, még fel sem állhatott. Ez az egész napos fekvés igencsak nehézzé, kényelmetlenné és hosszúvá tették a mindennapokat. Egy laptop sok mindenre jó és hasznos. Segíthet a kórházban töltött időt elviselni, lehet tanulni, játszani, olvasni és filmet nézni a segítségével. Nagy volt az öröm, mikor Anna kívánsága teljesült. A kórházi napok és az itt töltött idő most már könnyebben elviselhető lesz számára és gyorsabban is telik majd.

 

A Thermal Hotel Visegrád****superior köszöni minden vendégének a nagylelkű támogatást!