Aktuális

Állati jó szülői értekezlet

A noszvaji gyermek- és bababarát szálloda és a munkatársai is támogatják a nemes célokat, jó ügyeket. Minden nap tesznek érte, hogy a világ jobb hely legyen: sokszor elég egy mosoly, egy jó szó, sokszor csupán meghallgatni valakit, vagy finomakat főzni, hogy mindenki jóllakhasson a sok mókázás után. Néha azonban ennél többre is van lehetősége az embernek. Akik nyomon követik az Oxigén Hotel Family & Spa (itt találod a cikket) újdonságait és híreit, tudják, hogy örökbefogadásra készültek a csapat tagjai az elmúlt néhány hétben, hónapban. 

Egy Facebook szavazás keretében a vendégek szavazták meg, hogy melyik állatka kerüljön be a szálloda kis családjába a Fővárosi Állatkert számos lakója közül, és a Sheshe nevű „kicsi” zsiráf nyert. Így októberben az örökbefogadás után részt vett az animátorok-segítők csapata (és persze Páfrány) életük első nevelőszülői értekezletén, és az Állomásjátékban is pecsételő helyet biztosítottak. Szerencsére igazán kellemes idő volt, őszi napsütés és jó idő fogadott mindenkit. 

 

Együtt lenni jó! 

Játék-, és programlehetőséget biztosítottak az állatkerti nevelőszülőknek, akik maguk is örökbe fogadtak egy állatkát és így részt vehettek az Állomásjátékban. Így standjuk – akár a szálloda - egész nap tele volt nevető, játékos gyerkőcökkel és felnőttekkel. Az elmaradhatatlan arcfestés során a szivárvány színeiben pompázó és változatos figurák közül választhattak a kislányok, kisfiúk. Pókember, Batman, pillangó vagy unikornis? A bátrabbak inkább játszottak Egy perc és nyersz! játékok egyikén, amikor például a pingpong labdát egy percig a levegőben kell tartani, vagy vékony műanyag poharakból magas várat kell építeni (a szél nem segített ebben senkinek). De lehetett rajzolni, beszélgetni, színezni, vagy akár válogatóst játszani. 

 

Adni jó! 

Az animátorok és segítőik az idejüket, jókedvüket és kedvességüket hozták magukkal, és cserébe ugyanezt kapták a vendégektől, az állati jó nevelőszülőktől. Egyszóval a részvétel a társadalmi felelősségvállalásban sokszor nem is annyira komoly, mint ahogy azt képzeljük, hiszen a legapróbb gesztus is csodákra képes. Legközelebb májusban lesz ismét ilyen nap, reméljük, még jobban fog sikerülni a rendezvény és mindenki még jobban érzi magát. Várnak Benneteket is nagyon sok szeretettel! 

Az Oxigén Hotel Family & Spa csapata és Páfrány 

Foglalnál szállást? Itt megteheted!