Aktuális

Családbarát szállás az erdő közepén

Mint a mesében. Pedig a Szent Orbán Erdei Wellness többek között attól is különleges szálloda, hogy Budapesttől csupán 70 km-re, a Börzsöny fáinak ölelésében található, ami minden évszakban vonzóvá teszi az ott pihenést.

 

A Szent Orbán Erdei Wellness mindig is kiemelt fontosságúnak tartotta a gyermekekkel érkező vendégek kényelmének biztosítását, ezért sok olyan szolgáltatást vezettek be, amiért kiérdemelték a KidsOasis Minősített Családbarát Szálláshely védjegyet.

Most újabb két évre. És hogy melyek azok az intézkedések, ami miatt egyértelmű volt, hogy további két éven át KidsOasis szálláshely a Szent Orbán?

 

 

  • Az étteremben kialakított kedves kis gyereksarok nemcsak a kicsiknek nyújt szórakozást, de a szülőknek is lehetővé teszik, hogy nyugodtan befejezhessék az étkezést. A gyermek étkészlet, etetőszék és gyermek étlap természetesen alapkövetelmény.
  • Megújult a játszótér. Olyan korszerű, biztonságos játékelemekből álló mászóka készült, ami belesimul a páratlan természeti környezetbe. A recepción kültéri játékok széles választéka áll a családok rendelkezésére.
  • Hangulatos, tágas, jól felszerelt játszószoba várja a kicsiket, ahol az animátorokon kívül a szálloda kabalafigurája Tüsi is gyakran felbukkan.
  • A szállodán kívüli programokból sincs hiány. Élménytúrára és kerékpáros kirándulásra is jelentkezhetnek a vendégek a szálloda által nyújtott programjavaslatok alapján, illetve a bérelhető bicikliknek köszönhetően.
  • A szobákba kérés esetén a kicsikkel érkezők kényelmét és biztonságát szolgáló eszközöket bekészítik.

 

 

 

A szálloda hatalmas előnye, hogy az erdő közepén, festői környezetben található, ahonnan számos túra útvonal és a Börzsönyi kisvasút is elérhető.

 

KidsOasis védjegyrendszer célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a KidsOasis minősítés nem ér véget azzal, hogy a szálláshely megkapja a tanúsítványt és a táblát. A védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig folyamatos tanácsadás, tréning, marketingtámogatás segítségével több családos vendéget érhetnek el. A csatlakozni kívánók felvétele egy meghatározott – több mint 50 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján történik és a jelentkezők többlépcsős minősítés után nyerhetnek jogosultságot a KidsOasis szélforgós védjegyének használatára.