Aktuális

Gyerekparadicsom a Dunakanyar fővárosában

Ha már unjátok a szürke hétköznapokat, akkor vár titeket egy családi kiruccanásra a Dunakanyar fővárosa! Igazi gyerekparadicsom, ami játszótérrel, játszóházzal várja a kicsiket, míg az Aquasziget Élményfürdő az egész család számára tartogat meglepetéseket.

A Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom belvárosában, csendes, nyugodt környezetben található, a Prímás-szigeten a Kis-Duna partján. Az épület közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll a szálloda wellness részlegeként is üzemelő, közkedvelt Aquasziget Élményfürdővel.

 

A négyszélforgós szálloda 95 szobájával biztosítja a kényelmet vendégeik számára. Lakosztályaikat, - melyek között megtalálható egy légterű Hawaii, Bali, Japán és a Porto rosa – elsősorban családok számára ajánlják, melyek akár 4 -5 fő részére kényelmes elhelyezést biztosítanak. A két légterű lakosztályok fürdőszobái káddal és zuhanyzóval felszereltek, és a nappali részben megtalálható egy kihúzható kanapé is. Emeletenkénti nagy lakosztályok – Grande Familia, Il Capitano, Aquaplus –ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik az Aquasziget Élményfürdőre és a Bazilikára.

 

 

KidsOasis, minősített családbarát szálloda lévén nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekes családok pihenésére. Kisgyermekkel érkezőknek többek között babaágy, gyermekágynemű, fürdető kád, etetőszék és gyerekbüfé áll rendelkezésre. A gyermekek szórakoztatásáról játszóház, a szálloda kabalája, Zozo, a kölyökkrokodil és animációs programok gondoskodnak. (animáció kapacitás és létszám függvényében, heti program szerint)

A vendégek kényelmes és biztonságos parkolása érdekében a szálloda alatt mélygarázs, az épület mellett pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

További információ és ajánlatkérés itt