Skip to main content

MINŐSÍTETT CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYEK

Ezen az oldalon azokat a szállásokat találod, amelyek méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. 

Szállásaink családbarát szolgáltatásait, aktuális ajánlatait a szálláshelyre kattintva találod, ahol akár le is foglalhatod a kiválasztott csomagot.

PORTOBELLO WELLNESS&YACHT HOTEL

2500 Esztergom, Táncsics Mihály u. 5

Tájegység: Észak-Magyarország

Típus: SzállodaJelleg: Wellness

Minősítés:

WellnessWellness

JátszószobaJátszószoba

Babával is ajánlottBabával is ajánlott

Kisgyerekkel ajánlottKisgyerekkel ajánlott

Kerékpár bérelhetőKerékpár bérelhető

Ingyenes parkolóIngyenes parkoló

Félpanziós ellátásFélpanziós ellátás

Vízparti

Tinivel ajánlottTinivel ajánlott

Sport lehetőség/konditeremSport lehetőség/konditerem

Gyermekanimációs programokGyermekanimációs programok

KIDSOASIS AJÁNLÓ

A négy szélforgós minősítésű Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom belvárosában, mégis csendes, nyugodt környezetben található, a Prímás-szigeten a Kis-Duna partján. Az épület közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll a szálloda wellness részlegeként is üzemelő, közkedvelt élményfürdővel, az Aquaszigettel ahol az egész család talál magának vizes programot. A szálloda kabalaállata Zozó a krokodil a gyerekek kedvence. Tágas játszóház, az étteremben pedig gyereksarok várja a gyerekeket. A szálloda 95 szobájával biztosítja a kényelmet vendégeik számára. Lakosztályaikat, - melyek között megtalálható egy légterű Hawaii, Bali, Japán – első sorban családok számára ajánlják, melyek akár 4 -5 fő részére kényelmes elhelyezést biztosítanak. A két légterű lakosztályok fürdőszobái káddal és zuhanyzóval felszereltek, és a nappali részben megtalálható egy kihúzható kanapé is. Emeletenkénti nagy lakosztályok – Grande Familia, Il Capitano, Aquaplus –ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik az Aquasziget Élményfürdőre és a Bazilikára.

Foglalj most!