Aktuális

Nyaralj Esztergomban!

Sok-sok illatos virág lepte el a négy szélforgós Portobello szállodát. Beköszöntött a tavasz a szálloda minden kis szegletébe, így végre megnyitották a teraszt és a külső játszóteret is, ahol a meleg tavaszi és nyári napokon minden apróság kedvére rohangálhat.

 

Persze csak akkor, ha nem éppen az Aquasziget Élményfürdőben pancsol a sok-sok medence egyikében. A megújult élményfürdő élménymedencével, pihenőmedencével, jacuzzival, gyermekmedencével és két csúszdával is várja a vendégeket. A gyermekek kedvence a vizet spriccelő bohóc és a mini csúszda, míg a nagyobbaknak a két óriás csúszda, ami különleges effektekkel és időmérővel van felszerelve.

 

Ha bárki megéhezne a nagy fürdőzések közepette, a komplexum új vendéglátó egységeiben kedvére falatozhat, amihez kényelmes étkező részek is kapcsolódnak. A kültéri medencék és vendéglátó egységek május 1-jén nyitnak.

 

Nagy öröm a Portobello Hotel Éttermének életében az is, hogy elkészült az új gyereksarok, ahol bébiételekkel, gyermek evőeszközökkel és egyéb kiegészítőkkel könnyítik meg a családok étkezését. A hotel büféreggelije és büfévacsorája a legtöbbet ízlésének megfelel, sőt, speciális étkezési igényű gyermekek és felnőttek igényeit is igyekeznek kielégíteni.

 

A szezon nagyon gyorsan telítődik, így ideje lecsapni a szabad szobákra, mert mindenkit vár a Dunakanyar fővárosa és Portobello kabala állata, Zozo, a kölyökkrokodil.

 

Vár rátok a nyári csomagajánlat: https://portobello.hu/var-rank-a-nyar