Skip to main content

Aktualitások

Megtudhatja, hogy a turisztikai  szolgáltatók milyen fejlesztéseket valósítottak meg a családok minél színvonalasabb kiszolgálása érdekében,
milyen újdonságokkal várják a családokat.

Ha Önnek is van olyan fejelsztése, ami jó példával járhat elő, kérjük küldje be itt.

A családbarát szálláshelyek legújabb tagja a 3 szélforgós móri Hétkúti Wellness Hotel

A Budapesttől 90 km-re található Móron, gyönyörű környezetben fekvő szálloda csatlakozását két hónapos felkészülési időszak előzte meg. A családbarát minősítéshez előírt alapfelszerelésekkel és játszószobával is rendelkezett a szálloda, így csak néhány szolgáltatási elem és eszköz hiányzott a minősítéshez.
A családbarát szálláshelyek legújabb tagja a 3 szélforgós móri Hétkúti Wellness Hotel

A hangulatos vidéki kúriához hasonlító szállodában eddig is szívesen látták a családokat, rendszeresen tartanak Bábos Mesekuckó foglalkozást, ami minden alkalommal nagy népszerűségnek örvend. A különleges design elemekkel tarkított Vízi világban a pancsoló kialakítása és víz hőmérséklete is ideális a legkisebbeknek. A szálloda abban is különleges, hogy a szobái rendkívül tágasak, így a nagycsaládosok elhelyezése sem okoz gondot.

Az étteremben gyermeksarok, gyermek étkészlet várja a kis vendégeket, és lehetőség nyílik játék- illetve biciklikölcsönzésre is. A hely különlegessége azon kívül, hogy a Vértes csodálatos panorámája látható a szobákból, még az is, hogy saját lovardával rendelkezik. A szálloda folyamatosan fejleszti családbarát szolgáltatásaikat és elkötelezettek a családok kiszolgálása iránt.

A szálláshelyet itt tekintheti meg!

 

Partnereink